En mann ble funnet død i en bolig i Vågsbygd i Kristiansand. En person er siktet for drap. Foto: Tor -Erik Schrøder / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste sakene fra innland og utland. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept. 


10:21 NTB: En person er siktet for drap etter at en mann ble funnet død i en bolig i Vågsbygd i Kristiansand tirsdag morgen.

– Det er observasjoner og funn på stedet som gjør at vi mener det foreligger en mistanke, og vedkommende ble derfor siktet for drap, sier politiadvokat Hellek Rue til NTB.

annonse

08:08 NTB: En mann ble funnet død i en bolig i Vågsbygd i Kristiansand. Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

Politiet jobber nå med å identifisere den døde mannen og varsle de pårørende. Krimteknikere har startet undersøkelser på stedet.


09:16 NTB: Seks personer er drept i en skyteepisode på et sykehus i Tsjekkia, opplyser myndighetene, ifølge flere medier.

annonse

Sky News og nyhetsbyrået Reuters melder at det er seks personer som er drept og viser til uttalelser fra innenriksminister Jan Hamáček.


02:56 NTB: En kvinne i 40-årene ble funnet død i en bolig i Hammerfest mandag. Politiet i Finnmark sier dødsårsaken er ukjent og får ikke gjort undersøkelser før tirsdag.

– Det vi kan si er at det var en kvinne i 40-årene som ble funnet død på en privat adresse. Vi fikk inn melding klokka 20.41. Vi kjenner ikke til dødsårsaken, men vi vil undersøke det. Omstendighetene er uklare, og vi får ikke gjort nødvendige undersøkelser før tirsdag, sier operasjonsleder Leo Johansen til NTB.


03:48 NTB: Et Hercules-fly på vei fra Punta Arenas i Chile til Antarktis har forsvunnet fra radaren. 38 personer er om bord på flyet.

Om bord skal det være 38 personer, 17 er mannskap og 21 er passasjerer.


02:58 NTB: Ingrid Martinussen skal løslates fra fengsel i Japan tirsdag, opplyser hennes advokat til Dagbladet. 32-åringen har vært fengslet i snart tre uker.

annonse

Kvinnen er mistenkt for å ha bidratt til at en pakke med 140 gram marihuana ble sendt fra USA til Tokyo. Kvinnen bestilte kaker fra en venninne i USA. 32-åringen sier hun er uskyldig.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon