Jeffrey Epstein ble 10. august funnet død på cella, og rettsmedisinere har konkludert med at han tok sitt eget liv. Foto: AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Dylan Howards bok «Epstein», spekulerer i at Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein var Mossad agenter.

I en ny bok om Jeffrey Epstein forbrytelser, lanseres en teori om at Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein var israelske spioner som lurte vestlige politikere og mektige forretningsfolk til å ha sex med mindreårige slik at de kunne utpresse dem, skriver Daily Mail.

Les også: Kronprins Haakon om Mette-Marits Epstein-møter: – Hun beklager og er lei seg

annonse

Teorien baserer seg på at Robert Maxwell, Ghislaines far, også var en Mossad agent. Dette har vært hevdet i årevis, men aldri bevist. Maxwell døde under mystiske omstendigheter i 1991 etter et fall fra sin egen båt.

Boken mener at det var Maxwell som introduserte Epstein for Mossad etter at han traff Ghislaine. Det har blitt hevdet at de to traff hverandre etter Maxwells død, men det nevnes ikke i boken.

Filmet alle rom

En venn av Maxwell, Laura Goldman, er imidlertid overbevist om at Epstein jobbet for Mossad og at Ghislaine videreførte arbeidet hans. Ari Ben-Menashe, en tidligere israelsk spion, sier det var han som introduserte Epstein til Mossad og ønsket ham som en del av gruppen.

Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell. Foto: Patrick McMullan via Getty Image

Mange ofre for Epstein har hevdet at huset hans var rigget med kameraer og at han filmet både bad og soverom. FBI og Manhattan District Attorney’s Office, nekter å svare på om dette var tilfelle eller ikke, etter at de utførte en razzia på Epsteins eiendom.

Epstein hengte seg i august i år i sin fengselscelle, men mange mener at han ble myrdet fordi han visste for mye om for mange mektige personer, noe han kunne ha brukt som et middel for å skaffe seg selv en mild dom.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon