Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

Ifølge NTB skal kronprinsessen ha vært ukjent både med «karakteren» av Jeffrey Epsteins forbrytelser og «alvorlighetsgraden» av dem da hun møtte han «ved flere anledninger,» inkludert i hans eget hjem.

Det står dessverre ikke til troende all den tid både «Lolita express,» og «Love Island» var godt kjent begreper. Det gir grunn til å stille spørsmål ved holdningene til overgrep mot mindreårige.

Jeffrey Epstein til side

annonse

Det som egentlig burde sjokkere i denne saken er at de kongelige favoriserer venstresiden på politikkens verdens-scene, og derfor Jeffrey Epsteins nære venner the Clintons, vel vitende om Bill Clintons utagerende seksuelle oppførsel, hans mange flygninger på «lolita- express,» og anklager mot han om brutale voldtekter. De kjenner til «sigarepisoden» og hans løgner for åpent kamera, og de som alle andre, har hørt Juanita Brodericks troverdige vitnemål, både om den brutale voldtekten hun ble utsatt for av Bill Clinton, og hvordan hun ble angrepet av Hillary Clinton i ettertid. Det burde ha vært mer enn nok til å holde veldig god avstand, i det minste for sikkerhets skyld, både til the Clintons og den norske delen av politikken som hyller dem.

Den gang ei

Det er vel egentlig bare å innse at også det norske kongehuset har latt seg forføre av godhetsapostlene. Disse som lederen for verdens supermakt med rette kaller «the swamp.» Det går dessverre en rett linje fra den norske regjeringens 700 millioners bidrag til korrupsjons- anklagede Clinton foundation, tilbake til det norske kongehusets åpenbare hylling av venstresiden i norsk politikk. Kong Olav ville ha snudd seg i graven, tatt i betraktning hans klarsyn da tyskernes sendebud ville forføre hans far Kong Haakon til å gå med på en avtale med undertrykkerne, som også utga seg for å ha gode hensikter.

Dette er bare begynnelsen

annonse

Alt avhenger av at Donald Trump greier å avsløre og bringe både the Clintons og deres medsammensvorne til doms for deres forbrytelser. Kronprinsesse Mette Marits uttalelser om omgangen med Jeffrey Epstein mer enn antyder at hun og hennes mann har pleiet vennskap med kretsen rundt the Clintons på sine reiser over there, og ellers i verden. Det kan tyde på at det er langt flere enn prins Andrew som er i hardt vær, om enn ikke så direkte som han.

Ikke rart at mindreårige kalles «prostituerte»

Det er noe dypt foruroligende ved at selv Norges kronprinsesse angivelig ikke var klar over alvorlighetsgraden i Jeffrey Epsteins seksuelle omgang med mindreårige, all den tid dommen mot han var godt kjent på det tidspunktet hun ikke hadde skrupler med å møte han og bevege seg i kretsen rundt han. Spørsmålet er om også hun, i likhet med pressen, myndigheter og andre anser mindreårige som prostituerte når de lures inn i sex- slaveri med voksne menn. Dersom det er sannheten, er sviket mot titusener av unge grooming- ofre over hele verden veldig mye større enn antatt.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon