annonse
annonse

Fredag kveld brøt kaos ut i Londons gater, da sosialister og radikale antibrexit-demonstranter kom i basketak med politiet. 

De radikale demonstrantene, bestående av sosialister, folk fra Antifa og antibrexit-aktivister, skal ha tatt til gatene for å vise sin misnøye med torsdagens demokratiske valg, der Boris Johnsons konservative parti stakk av med en solid seier og et stort flertall i Underhuset. Det rapporterer Mirror.

Demonstrantene skal ha ropt slagord som «ikke min statsminister» og «en løsning, en revolusjon».

annonse

– Fuck Boris, fuck rasisme, fuck homofobi, fuck alle dere griser, sa en kvinne til en reporter fra Breitbart News.

– Boris Johnson er en gris og jeg er så skamfull over at han er statsminister i mitt land, det er ekkelt og jeg ønsker ha det verste. Jeg ønsker ham en forferdelig død, fortsatte kvinnen.

Les også: Valget i Storbritannia: Labours siste åndedrag?

annonse

Aktivister for åpne grenser

Med plakater med påskrifter som «motstå Tory-styre» og «åpne grensene, ingen deportasjoner», samlet hundrevis av demonstranter seg utenfor 10 Downing Street, der de blokkerte trafikk og havnet i basketak med politiet. 

Minst to demonstranter ble arrestert under demonstrasjonene, en av dem for å ha angrepet en politibetjent, en annen for å ha slåss. Det rapporterer the Telegraph.

Batonger

Av videoklipp fremgår det at betjenter fra Londons Metropolitan Police brukte batonger og la demonstranter i bakken, da den venstreradikale mobben angrep dem. På et tidspunkt kan man høre noen rope til demonstrantene at de «ikke er i sosiologiklassen lenger».

annonse

Boris Johnson sa følgende i sin seierstale straks etter at valgseieren var klar:

– Til alle dere som ikke stemte på oss, eller på meg, og som ønsket og kanskje ennå ønsker å forbli i EU. Jeg vil at dere vet at vi i denne One Nation-konservative regjeringen aldri vil ignorere deres gode og positive følelser av varme og sympati for de andre nasjonene i Europa.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon