Illustrasjonsbilde. Foto av OSCAR DEL POZO / AFP
annonse
annonse

Vi ser på meningsmålingene for tiden at MDG, SV og Rødt gjør det overraskende bra. Men vet de som stemmer på slike kommunistiske partier hva de har i vente under et kommunistisk regime?

Vi ser i Oslo at bomringer, fjerning av parkeringsplasser, stengte gater, bilbranner, brutal vold, dårligere eldreomsorg, dårligere søppelhåndtering og tusenvis av lovbrudd begått av byrådet hver måned skaper misnøye.

Les også: Ungdomspolitiker (15) slår alarm om kriminalitet og indoktrinering: – Skolen er en sosialistlekeplass

annonse

Men hva om de totalitære røde, rødbrune og grønne kommunistene hadde hatt rent flertall på Stortinget? Vet de unge idealistene hva som venter dem? Vi hadde en forsmak under de forrige regjeringer utgått fra AP med nesten 280 000 pasienter i en eller annen form for sykehuskø eller venteliste, mange for livreddende behandling. Noe som kostet nesten 4 000 pasienter livet hvert år på grunn av feilbehandling, venteliste på livstruende sykdommer og sykehuskø. Det eneste som manglet var sovjetiske matkøer, takket være oljeinntektene. Dette var også en av hovedgrunnene til at de rødgrønne ble valgt bort og at Høyre nå har statsministerposten. Folk var lei av å bli regelrett drept fordi de kostet for mye for systemet.

En kan lure på om de unge hjernevaskede totalitære kommunistene i ulike fremtoninger vet hva som venter dem om deres drøm går i oppfyllelse? Er det Sverige med en sinnssyk innvandring av mennesker som forakter og hater de skandinaviske frihetsidealer med flere bombeeksplosjoner, drap og voldtekter enn det er i det krigsherjede Afghanistan som er forbildet? Et Sverige som for 30 år siden var desidert best på velferd til alle sine innbyggere?

Vi ser da også at den elleville innvandringspolitikken i Sverige har medført at svensker blir kastet ut av kommunale boliger for å gi plass til nyankomne, svenske arbeidstakere i offentlig sektor blir sparket og erstattet med innvandrere, skolene forfaller, grov vold og seksuell trakassering er daglig kost i skolen. Helsevesen og eldreomsorg, som også var best i verden for 20 til 30 år siden, er rasert.

annonse

I tillegg stjal den svenske regjeringen ved daværende statsminister Reinfeldt flere milliarder av pensjonsfondet for å finansiere de negative konsekvensene med den elleville innvandringen, noe som gjør at svenske pensjonister får nesten 4.000 kroner netto mindre i pensjon hver måned.

Dette har medført at over 10.000 mennesker over 50 år i dag lever på gaten. Totalt er det noe over 30 000 mennesker som er bostedsløse I Sverige, og 1 barn blir husløs hver eneste dag. Er det dette de unge idealistene ønsker seg?

Eller er det den korrupte eks-statsråden Lysbakken og mangemillionæren Moxnes’ kommunistiske fyrtårn Venezuela, der helsevesenet ligger helt med brukket rygg og ute av stand til å behandle syke, som er drømmen? Et land der råttent kjøtt har et stort marked og barna jakter på rotter for å ha mat nok til å overleve? Et land som var et av verdens rikeste, og selv om det ikke var perfekt hadde et fungerende offentlig og privat helsevesen og ingen sultet? Er det dette de historieløse unge idealistene vil ha her hjemme?

Tar vi med hva Røde Khmer gjorde I Kambodsja og det kommunistpartiene i Sovjetunionen, Cuba og Kina har forårsaket av lidelser for folk, med flere hundre millioner døde mennesker som ble pint, torturert og drept fordi de ville ha ytringsfrihet og demokrati, burde faktisk de som stemmer på disse globalistiske totalitære grønne, brune eller røde kommunistene vite at slike ideologier og lignende religioner ikke er veien å gå om en vil ha en bedre verden.

Så til dere unge idealister:

Er det dette dere vil ha her i Norge også?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon