- Resett - https://resett.no -

Demokraten Jeff Van Drew vil skifte parti

Demokraten Jeff Van Drew vil skifte parti. Han vil framover heller representere Republikanerne i Representantenes hus, melder flere amerikanske medier.

Det er blant andre Politico [1] , New York Times [2] og CNN [3] som bringer nyheten på bakgrunn av opplysninger fra kilder lørdag.

Jeff Van Drew skal ha sagt til sine nærmeste medarbeidere at han ønsker å skifte parti.

annonse

Han har også diskutert partibyttet med president Donald Trump i Det hvite hus fredag, får nyhetsbyrået AP opplyst fra en kilde i Trump-administrasjonen.

– Wow, det ville vært stort. Alltid hørt at Jeff er veldig smart, skriver presidenten på Twitter [4].

Toppene i Representantenes hus skal være orientert om saken.

Van Drew er sterkt imot riksrettsprosess mot president Trump. Representanten fra New Jersey var en av bare to fra Demokratene som i oktober stemte imot å formalisere riksrettsprosessen. Han varslet tidligere denne måneden at han kom til å stemme imot alle punktene som Huset ønsker å tiltale Trump for, skriver CNN.

annonse
[5]

– Tusen takk for at du er ærlig, Jeff. Samtlige demokrater vet at du har rett, men i motsetning til deg har de ikke mot til å si det, skriver Trump.

Selv om Van Drew skulle skifte side, har Demokratene fortsatt flertall i Representantenes hus.

Tegn abonnement [5] eller støtt oss på andre måter [6] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474