annonse
annonse

Nok et grovt tilfelle av dominansvold mot en svensk gutt er filmet og lagt ut i sosiale medier. 

Den svenske nettavisen Samhällsnytt har tatt del av et videoklipp som viser hvordan en gjeng med innvandrere fornedrer en svensk gutt, som de mishandler og urinerer på, mens de filmer seansen. 

I videoklippet, som ble lagt ut på sosiale medier av en person som kaller seg «Lamin», får man se hvordan offeret blir omringet, slått og sparket, samt at innvandrerguttene tvinger ham til å åpne munnen sin, for å ta imot deres urin. 

annonse

Skjellsordene hagler, og den svenske gutten blir kalt både «mammaknuller», «horeunge» og lignende. Det er ennå uklart når og hvor dette fant sted, samt hvilke omstendigheter og motiver som forelå.

Les også: Video: Svensk gutt tvinges til å kysse innvandrergjengens sko før han blir mishandlet

Dominanskriminalitet

annonse

I Danmark har man omsider myntet et nytt kriminalitetsbeskrivende ord, nemlig dominanskriminalitet, som berammer vold som fremfor alt innvandrere begår mot dansker. Volden beskrives som grov, hensynsløs og ofte uprovosert. Det skal også være vanlig forekommende i hverdagen.

Document har tidligere rapportert at det i Norge råder et tabu i domstolene når det gjelder å stadfeste dominans som kriminalitetens motiv, til tross for at det nettopp er dominans som kjennetegner denne grove kriminaliteten.

– Hvorfor ga du ham ikke det han ba om? skal en norsk forsvarsadvokat ha spurt et offer for dominanskriminalitet om, ifølge Document.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon