annonse
annonse

Politiet i Malmö satser hardt på å overvinne byens gjengkriminalitet, gjennom Operasjon Rimfrost.

Den spesielle politiinnsatsen kom som et svar på en rekke sjokkerende voldsepisoder i Malmö i høst, som kulminerte med drap av en kvinne med et spebarn, og til slutt en ren henrettelse av en 15 år gammel gutt.

Les også: Malmö: Ekstrainnkalt politi må beskyttes av politiet

annonse

Resett har tidligere skrevet om hvordan de ekstra politimennene som ble innkalt for å hjelpe politiet i Malmö selv måtte beskyttes av væpnet politi.

Hamed Abdel-Samad er en kjent islamkritiker. Han er tysk statsborger med bakgrunn fra Egypt. Abdel-Samad vokste opp i Egypt med en far som var imam, men forkastet senere religionen. Han er politolog og historiker og har skrevet flere bøker, blant annet «Islamic Fascism». Jeg fant saken på den danske bloggen Snaphanen.

Abdel-Samad har blant annet hevdet at«fascismen har sin rot i Islams tilblivelseshistorie.» Dette førte til at det på egyptisk fjernsyn ble utstedt en fatwa (drapsordre) mot Abdel-Samad, siden dette kunne tolkes som en fornærmelse mot profeten Muhammed.

Imambesøk avlyst, politiet manglet pansrede kjøretøy

annonse

I en ny video beskriver islamkritikeren hvordan han skulle besøke en salafistisk imam i Rosengård, Malmö. I Tyskland bevoktes han døgnet rundt av tysk politi, men i Sverige skulle svensk politi ta ansvar for ham.

Politiet kunne ikke eskortere Abdel-Samad inn i Rosengård, fordi de mente de hadde behov for pansrede kjøretøy og 60 mann for å bevokte ham.

Politiet skal ha fortalt Abdel-Samad at de ikke kunne dra til Rosengård, fordi «folk der liker ikke oss». Politiet forteller at «innbyggerne skyter på oss, kaster stein og glass». I videoen blir Abdel-Samad sarkastisk, og kan ikke forstå at politiet ikke kan dra hvor de vil.

– Hva slags land er dette? Er dette slutten? Politiet drar kun dit de er velkomne? Dette er ikke et politi, det er en popgruppe. De drar bare til steder hvor de har mange tilhengere, sier han.

Han får heller ikke tillatelse til å reise inn i Rosengård uten politibeskyttelse.

annonse

– Jeg ble rasende. Jeg kan ikke akseptere slik opptreden. Det er veldig merkelig at et helt land gir opp hele områder fordi «stakkars folk, de elsker oss ikke», så vi lar dem være i fred.

Du kan se videoen nedenfor:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon