Vidar Kleppe er tidligere blitt angrepet som følge av sin strenge innvandringspolitikk. I 2005 fikk han mikrofonen knust og ble pepret med egg av medlemmer i SOS rasisme. Foto: Tor Richardsen / SCANPIX .
annonse
annonse

Nestleder for partiet Demokratene, Vidar Kleppe, ønsker å innføre tiltak for å stoppe utlendinger som svindler Nav for penger når de befinner seg i utlandet.

Kleppe, som gjorde et brakvalg med Demokratene i lokalvalget i Kristiansand i høst, mener det er på tide at de som svindler Norge blir utvist og straffet.

– Kriminelle utlendinger unndrar årlig milliarder fra Norge. Demokratene vil innføre en rekke tiltak som gjør det vanskeligere å svindle med norske velferdsordninger som ofte blir begått av utlendinger som etter min mening tilegner seg rettigheter i Norge, som de overhode ikke har krav på. Disse svindlerne må straffes strengt og snarest utvises fra Norge, skriver Kleppe på Facebook.

annonse

– Eksempel på kriminalitet fra utlendinger er dessverre langt som «et vondt år». Skatte- og avgiftsunndragelser, svart arbeid, ulovlig arbeidskraft, brudd på konkurranselovgivningen, korrupsjon, konkurskriminalitet, trusler, økonomisk utroskap, bedrageri og underslag, brudd på regnskapsbestemmelser og misbruk av offentlige sosiale og ulike norske støtteordninger, fortsetter han.

– Melker Norge

Ifølge statistikk fra Nav i 2018 mottok norske statsborgere som er bosatt i utlandet 4,2 milliarder kroner, mens personer med utenlandsk statsborgerskap, bosatt i utlandet, mottok 2,9 milliarder kroner.

Den tidligere Frp-politikeren mener det er galskap at norske skattebetalere skal finansiere utlendinger som mottar Nav-penger når de ikke befinner seg i Norge.

annonse

– Det er også et faktum at utenlandske statsborgere i utlandet gjennom NAV-systemet årlig mottar mange milliarder kroner i offentlig støtte fra norske skattebetalere. Denne «galskapen» kan rett og slett ikke forsette lengre. Nå må det må bli slutt på at utenlandske kriminelle statsborgere «melker» Norge for flere ti-talls milliarder årlig, skriver Kleppe.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon