Foto: Generation Identitet i Danmark.
annonse
annonse

En gruppe unge aktivister fra Generasjon Identitet i Danmark gjennomførte forrige lørdag formiddag en aksjon mot det de mener er Tyrkias president Erdogans islamisering av Europa.

På morgenen lørdag 14. desember tok en gruppe aktivister fra den innvandringskritiske ungdomsorganisasjonen Generasjon Identitet seg opp på taket til Dansk-Tyrkisk Islamisk Stiftelses bygning i Glostrup i Danmark, der de poserte med et banner med teksten: «Erdogan, stopp din islamisering av Europa!».

Motsetter seg tyrkisk innflytelse

annonse

Generasjon Identitet skriver i en uttalelse på sine nettsider at de ikke vil akseptere at et tyrkisk, islamistisk styre skal ha innflytelse i europeiske land og at dette i dag likevel skjer via tyrkiske moskeer.

Les også: Domstol i Østerrike: Nasjonalistleder ble utsatt for ulovlige husransakelser

Har markert seg

annonse

Den danske grenen av ungdomsorganisasjonen Generasjon Identitet har de siste månedene gjort seg bemerket med flere tilsvarende markeringer mot etablering av moskéer finansiert og kontrollert av Erdogan-regimet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon