Illustrasjonsbilde. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
annonse
annonse

Katolisismen har stått for mye jævelskap, religion blandet sammen i en suppe bestående av penger, politikk, kamp om makt, tortur, seksuell utnyttelse av unger og dødsdom!

Leser man historien om kampen mellom katolikker og protestanter i middelalderen; så er den så grotesk, at man lurer på hvor all denne ondskapen fra religiøse kommer fra, en eller annen Gud må stå bak..

Den verste Ondskapen i Kristendommen er nå temmet,og hverken biskoper eller prester har noen djevelsk makt over folket lenger,kirkens ledere er redusert til lønnsmottakere, som vil karre til seg mest mulig mens de lever,akkurat som alle andre slukhalser er.

annonse

Les også: Kristendommen fjernes fra speiderløftet, nå skal det være «livssyn»

I dag er det islam som oppfører seg som katolikker i den mørke middelalderen; det er forbud mot homofili, og dødsstraff for å forlate islam, noe som setter lenker på millioner av muslimer; bare en tegning av Muhammed utløser ekstrem vold i hele midtøsten, Pakistan og Afghanistan. Der vestlige ambassader blir satt i brann, og vestlige blir drept!

Islam må som kristendommen temmes kraftig. Deres prester og mullaher som oppfordrer til religiøs vold-må fengsles og omskoleres, til de legger fra seg galskapen som de leser rett fra koranen, slik katolikker og protestanter har blitt tvunget til å måtte gjøre med bibelen, gjennom demokrati og opplysning, som er folkets vilje.

annonse

Ingen land kan ha en fremtid der usynlige Guder gjennom bøker- skal lenger kunne fortelle folk hva som er rett og galt. Dette vet et opplyst folk,opplysningstiden og vitenskapen går fremover,det samme vil skje med alle religioner. Deres Guder må bøye nakken for vitenskapen og ønsket om fred på jorden, uten religiøse hysterikere skrikende i skyggene.

Om det finnes en Gud som har skapt alt, det vet ingen. Heller ikke biskoper og prester, eller andre som har laget seg et fett levebrød av en religion, spesielt rundt jul og påske, dette vet nå opplyste folk på jorden.

Katolikker og protestanter er temmet, deres religion er nå opphengt i penger og dansen rundt Gullkalven. Se bare hva som har skjedd med julen, en grotesk blanding av børs og katedral, en gedigen kjøpefest som skiller fattig og rik – julen er blitt et bevis på at religion gjør de rike rikere,og de fattige fattigere, med velsignelse fra høyt lønnede biskoper og prester,og andre ansatte i kirken.

God jul betyr ingenting lenger, bare en tom lommebok når kjøpefesten er over.

Nå gjenstår det å temme islam på samme måte som kristendommen!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon