- Resett - https://resett.no -

Sverige: – Derfor forlater jeg den ildrøde venstresekten

– I over tjue år har jeg tilhørt Sveriges ildrøde sekt, de siste årene i den høyeste ledelsen. Men nå trekker jeg meg, innleder den svenske kommunisten Nils Littorin kronikken sin.

– Ikke ut ifra mine grunnleggende verdier som rettferdighet, frihet og sosialisme. Nei, jeg forlater et parti hvis virksomhet hovedsakelig består av møterom i kjelleren hvor allerede frelste gamle menn sitter og dunker hverandre i ryggen, fortsetter tidligere styremedlem i Kommunistiska partiet [1] Nils Littorin i debattinnlegget [2] i Expressen.se.

Les også: Rødts vekst dreier seg om at samfunnslimet går i oppløsning [3]

annonse

Venstres identitetpolitiske ørkenvandring

Legen Littorin trekker frem følgende punkter:

Les også: Globalismen har forandret det politiske landskapet i Norge [4]

annonse

Innvandringspolitikk: Hva gjør venstresiden galt?

– Da vi reiste avgjørende spørsmål som «hva gjør venstresiden galt når arbeidere stemmer for SD», ble vi behandlet som kjettere, og apostater. Spørsmålet vårt om den katastrofale migrasjonspolitikken ble ikke møtt med en intellektuell diskusjon, men mistanker om rasisme, mener [2] Nils Littorin avslutningsvis i Expressen.se.

Tegn abonnement [5] eller støtt oss på andre måter [6] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474