- Resett - https://resett.no -

Republikansk kongressmedlem: Demokratene gikk etter Trump for å beskytte seg selv

Den republikanske kongressmannen Steve King mener at Demokratene stilte president Trump for riksrett å «skjerme seg fra regningen som vil komme».

I et intervju [1] med PJ Media, viser King til den pågående etterforskningen til den amerikanske statsadvokaten John Durham, som snart skal gi ut sin endelige rapport om forholdene som ledet opp til Russland-etterforskningen av daværende kandidat Trump.

King nevner spesielt Demokratenes rolle i utarbeidelsen av den tidligere MI6-agenten Christopher Steeles rapport om forholdene, som har vært en essensiell del av etterforskningen.

annonse

Les også: Giuliani mener å ha bevis på at Joe Biden bedrev korrupsjon i Ukraina [2]

– Hillary Clinton og Demokratene hyret inn en utenlandsk agent for å håndtere russerne for å prøve å hente dritt fra Russland tilbake til Donald Trump, sier han.

«Skjold»

annonse

King mener at USAs justisminister, William Barr, og hans håndplukkede etterforsker, John Durham vil «komme ut med mer sannhet rundt dette», og at amerikanerne til slutt vil forstå hva Demokratene har gjort.

–  De stiller Donald Trump for riksrett ikke bare fordi de ikke liker ham, men også som «et skjold» for dem å forsvare seg selv mot «oppgjørets time» når Justisdepartementet til slutt kommer til bunns i saken, sa han.

Justisdepartementet og inspektørgeneral Michael Horowitz fant flere feil i prosessen som ledet opp til Russland-etterforskningen i en rapport som ble utgitt tidligere denne måneden.

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474