Resett takker leserne for juledonasjonene som er gitt. Foto Pixabay.
annonse
annonse

Etter at en leser oppfordret sine venner å sende juledonasjon til Resett, har mange andre fulgt opp.

De siste dagene har Resett-lesere stått opp mot Dagbladet-sjefen, som raste av sinne da en av hans venner på Facebook oppfordret til å støtte Resett.

– Resett er den største møkka man kan lese, skrev Dagbladets redaksjonssjef om Resett-støtten.

annonse

Nå har han fått svar på tiltale. Flere juledonasjoner har tikket inn på Resetts konto de siste dagene.

– Årets julegave til gode venner og familie er donasjoner til nettavisen Resett i deres navn, skriver en person på sosiale medier.

– Støttegruppen for Billy Six Norge støtter Resett! Gi Norges viktigste nettavis en julegave du også! heter det i en annen Twitter-melding.

annonse

KLIKK HER FOR Å STØTTE RESETT

– De siste årene har jeg støttet bla Resett, Document og litt HRS, men i år gir jeg noe ekstra. Denne gangen går det en liten ekstra-støtte til Resett. De trenger bidraget og jeg synes det er viktig å støtte dem når de aktivt blir boikottet og motarbeidet av så mange.

– Jeg oppfordrer alle som synes det er viktig å lese nyheter med annen vinkling, til å gi en liten gave til noen av disse. Jeg er sikker på at de setter pris på støtten og at den vil komme til nytte. God jul til dere alle, skriver en annen person som har donert 500 kroner.

Venstre-støtte

Dette er bare noen få av mange meldinger som sirkulerer på sosiale medier fra folk som sender juledonasjoner. Noen har vært kreative og gitt pengestøtte som gave til familie og venner.

Resett har også fått inn en donasjon som tilsynelatende kommer fra Trine Skei Grande. At pengene stammer fra kulturministeren er høyst tvilsomt.

 

annonse

Også statsekretær Sveinung Rotevatn har blitt harselert med. Rotevatn ønsket nemlig sine følgere «God vinterfest» på Twitter. Han fikk blant annet svar fra en person som ønsket ham god jul, med en gave på 200 kroner til Resett i hans navn.

I starten av 2019 oppfordret Rotevatn norske annonsører til å boikotte Resett.

Resett takker alle våre lesere for juledonasjonene og kreativiteten, som bidrar til å hjelpe oss fremover i å bli større og bedre.

2019 har gitt oss leservekst. Vi klatrer stadig høyere på rangeringene over de mest delte nettavisene i Norge. Men vi gir oss ikke. Med slike fantastiske lesere skal vi jobbe enda hardere i 2020.

God jul og godt nyttår!

annonse

 

Her kan du tegne abonnement på Resett. 

annonse

Vipps nummer 124526

Kontonummer 1503.94.12826

Vi har ulike måter å støtte oss på SMS. Send RESETT FAST 20 til 2474 og gi 20 kr per mnd. Sender du RESETT til 2474 gir du et engangsbeløp på 200 kr.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon