Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Nå går året 2019 mot slutten og det gir tid til ettertanke og refleksjoner om forbedringer i 2020.

Jeg mener derfor bestemt at hvordan vi behandler våre eldre hederskvinner og menn som har vært med å bygge opp fedrelandet gir svaret på hvilke kvaliteter vi som medmennesker – og hvilke verdier nasjonen Norge er bygget på.

Les også: Norske politikere må aldri glemme grunnloven og det norske folk

annonse

Faktum er at ensomhet blant nordmenn i rike Norge er et økende samfunnsproblem som dessverre tar altfor mange menneskeliv i alle aldre og samfunnslag. Det er urovekkende og ingen god diagnose – at spesielt så gjelder dette eldre mennesker – og mennesker med ulike sosiale utfordringer som bor hjemme alene.

Les også: Nordmenn med funksjonsnedsettelser har krav på et bedre liv

Vi må derfor alle som medmennesker i 2020, kunne bidra med litt mer av vår tid for å bekjempe ensomheten som allerede har tatt for mange menneskeliv i Norge. Jeg personlig vil i det nye året besøke enda flere mennesker i Kristiansand og Agder som er ensomme aleneboende.

Et av mine andre mål og viktige ønsker for 2020, er at alle kreftsyke i Norge må gis en langt bedre oppfølging på alle nivåer – dette inkluderer selvsagt gratis kreftmedisinen til alle kreftpasienter som virker og redder liv. Dette har faktisk rike Norge penger til – om flertallet av stortingspolitikerne ønsker det.

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon