Petter Stordalen taler på Norsk olje og gass' årskonferanse 2019. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Julaften er over og pakkene åpnet. For de fleste av oss var det nok en gang vanskelig å finne noe fornuftig å kjøpe. Var du en av dem som fikk noe du ikke har bruk for?

Vi skal ikke si noe stygt om Petter Stordalen, selv om hotellkjeden hans har boikottet oss og han har hatt lite godt å si om Resett.

–Men er han verdt å bruke tid på? Det må bli opp til hver enkelt, men vi har lagt merke til at det har vært stabel på stabel av Stordalens bok liggende i butikkene. Faren er at selv en og annen dedikert Resett-leser har fått boken hans til jul, kanskje til og med flere eksemplarer!

annonse

Les også: Bokaktuelle Petter Stordalen liker ikke Resett: – Ett sted går grensen

I så fall har vi er forslag: Hvis man har fått flere av samme bok eller bare vil bytte den man fikk, kan man gjøre det i bokhandelen.

Og hvilken bok kan man bytte til?

Om du ikke allerede fikk den til jul, kan man naturligvis bytte til «Veien til Resett». I motsetning til Petter Stordalens bok, har den ikke ligget i stabler i bokhandlene. Vi har også hørt det blitt sagt enkelte streder at «slike bøker tar vi ikke inn». Men den er tilgjengelig for bestilling. Bokhandlerne har ingen unnskyldning for å ikke la dere bytte til den.

annonse

Og selv om norske bokhandlere i liten grad stiller den ut som et alternativ i hyllene, virker leserne så langt fornøyd: Tidligere journalist Kjell Erik Eilertsen sa det slik på Facebook:

«Det er bare å ta hatten av for Helge Lurås⁩ som har stått til rors i den største skittstormen vi har hatt i Norge i moderne tid. Boken gir en lettlest beskrivelse av hvordan dette kan arte seg (…) Veien til Resett er en spennende, informativ og personlig bok som jeg anbefaler på det varmeste. Det er ganske enkelt en bok om ytringsfrihet i Norge i vår tid.»

Her er andre reaksjoner:

“Glimrende bok. Mye interessant og lærerikt stoff.
Lettlest var den også.
Anbefales!!”

B Brelum

annonse

“Spennende lesning, hvor elitekulturen og de ensrettede mediene i Norge og Vesten avsløres. En nødvendig bok for å forstå hvordan et medium som Resett kunne oppstå, og som nå leses av hundretusener.”

Arild Søntvedt

Hvis du ønsker signatur av forfatteren, kan boken bestilles her. Skriv inn ønsket om signatur i notatfeltet når du bestiller.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon