- Resett - https://resett.no -

Joe Biden vil ikke etterkomme mulig stevning fra Senatet i Trumps riksrettssak

Tidligere visepresident Joe Biden sier at han ikke vil overholde en stevning om å vitne i Senatets riksrettssak mot president Trump, dersom en skulle bli utstedt til ham.

Den demokratiske presidentkandidaten for 2020 sa i et intervju med De Moines Register i Iowa på fredag at ethvert vitnesbyrd foran Senatet vil trekke medieoppmerksomheten bort fra Trumps forbrytelser.

– Hva kommer man til å dekke? Dere kommer til å dekke alt jeg sa i tre uker og Trump kommer til å slippe unna, sa Biden, som svar på et spørsmål om muligheten for hans eventuelle deltakelse i riksrettssaken.

annonse

Les også: Republikansk kongressmedlem: Demokratene gikk etter Trump for å beskytte seg selv [1]

– Dere kjøper dette hele tiden. Det er ikke tull. Tenk på hva det handler om. Det handler om hva han har gjort hele tiden, under hele karrieren sin. Å fjerne fokus. Denne mannen brøt grunnloven. Han har selv sagt det og har erkjent om å ha bedt om hjelp, la han til.

Dette melder [2] Fox News.

annonse

Senatet venter

Den demokratisk kontrollerte Kongressen stemte for å stille president Trump for riksrett tidligere denne måneden for «maktmisbruk» og «hindring av Kongressen», knyttet til hans omgang med Ukraina.

Demokratenes leder i Kongressen, Nancy Pelosi, har ennå ikke henvist riksrettssaken til Senatet for gjennomgang.

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474