Vidar Kleppe, nestleder Demokratene. Arkivfoto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix.
annonse
annonse

Tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder i Demokratene, Vidar Kleppe, hyller den danske regjeringens standpunkt i å nekte innreise til hatpredikanter.

– Demokratene alltid har tatt til orde for at islamistiske hatpredikanter ikke må få innreisetillatelse til Norge for å spre deres hat mot våre vestlige samfunn, og det er hyggelig å konstatere at den danske regjeringen er enig i en slik linje, sier Kleppe til Resett.

Danmark har svartelistet flere hatpredikanter de senere årene.

annonse

Les også: Vidar Kleppe har fått nok av utlendinger som svindler Norge gjennom Nav: – Galskapen må ta slutt 

Politisk handlekraft

Kleppe ber nå Høyre, FrP og Venstre regjeringen om å vise politisk handlekraft ved å rydde opp i den tidligere praksisen som gjør at det han referer til som «hatimamer», får komme til Norge og spre hatefullt budskap mot kristne, homofile og jøder.

– Selv om lovverket er strammet inn på papiret, klarer hatimamer å komme til Norge og spre hatbudskap, sier han.

Kleppe mener et slikt budskap kan ikke aksepteres.

– Regjeringen kan og må aldri akseptere at hatpredikanter kommer til Norge for preke hat mot det norske samfunn og for å indoktrinere andre til blant annet til å begå vold mot kvinner og barn, utbre idéer om et kalifat og i det hele tatt undergrave våre grunnleggende demokratiske vestlige verdier.

Les også: Vidar Kleppe: – Det er ikke noe galt i å bli kalt nasjonalist 

Angrep på ytringsfriheten

Kleppe forteller at politikken som frem til i dag har vært ført av de fleste europeiske land, har gått ut på å angripe ytringsfriheten til personer som på en saklig måte kritiserer islam, gjennom å stille dem for retten eller forsøke å begrense deres reisevirksomhet, mens islamske ekstremister har fått full anledning til å argumentere for terrordrap og sharialover som innebærer drap på homofile.

annonse

– Det er helt meningsløst, sier Kleppe.

Kleppe er tydelig i sitt språk når han sier at grensen er nådd.

– Det forlanges at regjeringen i praktisk politikk og lovgivning vil foreta en helt nødvendig snuoperasjon der saklig kritikk av en farlig ideologi og dens fanebærere blir tillatt, mens støtte til vold og terror, som islamistene fremfører, blir ulovlig, sier han og avslutter:

– Det er her grensen må gå. Det må ikke i Norge tillates å oppfordre til drap, kjønnslemlestelse, Jihad, barnebruder og vold. Nok er nok og Demokratene sier stopp!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon