Finansminister Siv Jensen, Statsminister Erna Solberg og stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen under den tradisjonelle julelunsjen på Stortinget mandag. Kjetil Rolness alias Jens Pikenes sto for underholdningen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse
annonse

Om det kan du lese på document.no 25. desember 2019 under overskriften «Alle muslimer jeg kjenner, har et ekstremt avslappet forhold til Jul». Og det var kultur- og utdannelsesministeren Trine Skei Grande som sa dette.

En særdeles nyttig idiot til islams fremme. Hun var der avbildet sammen med globallisten Erna Solberg ifm lanseringen av regjeringens nye og forfeilede ytringskneblende handlingsplan mot rasisme og diskriminasjon. Når «haterne» minst av alt er oss.

Tydeligvis mener Grande (på vegne av sitt undervisnings departement?) at vi bare må slappe av og la oss gradvis bli fratatt julens meningsinnhold samt alt annet som helt ufarlig har med kristendom å gjøre. Når ingen stortingspolitikere tør stå frem i protest mot utviklingen, betyr ikke det, at islams fryktede dominans over landet, tilsvarende Sveriges, således stilltiende tiltredes?

annonse

Les også: «Snikislamisering» er et tåpelig ord

Som redaktør Hans Rustad skrev det: «Når en rektor får seg til å si at Deilig er jorden er evangeliserende og ikke passer på skolen er det på høy tid å erkjenne hvor vi er på vei».

Og de viktige «skolekreftene» ligger under Grandes departement. Selv har jeg erfart at norske barn ikke lenger kan julesangene fordi muslimene er imot – ja later seg «fornærmet» – av all norsk skolesang og hyllest, all vår dype tradisjon.

annonse

Integrasjon? Noen er opplagt ikke her for å bli integrert, men heller som erobrere – og i navnet til en for oss totalt fremmed og krigersk Gud. Og hvor er den norske kirken som skulle være vårt første forsvar, den faller oss indirekte i ryggen. Synliggjør ikke dette at fariseerne (biskopene?) som historisk har vært på lag med den til enhver tid dominerende, den sterkest avanserende makten – nå islam – den må de sidestille seg med, det langt behageligste. Snakk om et selvmordsparadigme.

Boken «Selvmordsparadigmet» med undertittelen «Hvordan politisk korrekthet ødelegger samfunnet» kom ut i 2010 med Ole Jørgen Anfindsen som forfatter. Boken er på over 577 sider pluss referanser, meget god og dessverre nær umulig å oppdrive lenger. Fordi ingen av de store forlagene ville trykke den, og den ble  politisk forsøkt stoppet. Men den er like aktuell fremdeles og bør trykkes i nytt opplag. Fra en god venn som gjorde meg oppmerksom på den fikk jeg boken i julegave i år. Under forordet fant jeg et lite avsnitt som med fordel her kan siteres:

«Vi som er så heldige å bo i den vestlige verden, har en stor grad av ytringsfrihet og trosfrihet. De fleste mennesker jeg har møtt opp gjennom årene, ser da også – i større eller mindre grad – ut til å kunne tenke selvstendig. Likevel har jeg utallige ganger sett og hørt mennesker snakke på en måte som røper at de, i hvert fall i visse spørsmål, egentlig ikke tenker veldig selvstendig når det kommer til stykket (jfr. Åmås 2007, side 47).

Et av mine siktemål er å overbevise leserne om at vi alle sammen er utsatt for en viss grad av hjernevasking hele tiden. Meningsdannelsen er ikke så fri og ubundet som vi kanskje tror, for samfunnet (staten) ønsker at vi skal tenke på en bestemt måte i en rekke spørsmål.

Dette er ikke nødvendigvis et problem siden det nå en gang er slik at alle samfunn har behov for å sette et visst preg på fellesverdier knyttet til språk, kultur, religion, etnisitet eller andre slike ting, ellers ville samfunnet mangle den nødvendige sammenhengskraften. Spørsmålet er altså om den hjernevasken som foregår er av det gode eller dårlige slaget. Handler det om å formidle sanne og gode verdier og holdninger til befolkningen, eller handler det om noe helt annet?»

Rustad sa at det kalles «forebyggende underkastelse» når lærere og rektorer avskaffer alt kristent innhold for å vise at jul ikke har noe med jul eller med Jesus fødsel å gjøre. «Det er hele vår kristne og humanetiske kultur som er under angrep, og det er våre egne politikere og ledere i staten som går foran», fortsatte han. Jeg selv finner overhodet ingen mening i vår nasjons selvutslettelse gjennom politikere som ligner hypnotiserte lemen som marsjerer mot havet til landets opplagte fortapelse. Det hele er såre enkelt å forstå, bare ved å studere Sverige. Med massevis av voldtekter, vold, drap og allslags kriminalitet, samt narkohandel og -misbruk med derav følgende personlige tragedier.

Les også: Geert Wilders’ arrangerte karikaturkonkurranse

Politi- og ordensmakten er tapt, og Sverige er i full oppløsning. Er det dette redaktørene i de norske riksmediene tiltenker oss med sin dekning av Sverige? Hvori ligger deres «fortjeneste» og mht. våre politikere, hvori ligger logikken? Det kan da neppe være lønn i himmelen de håper på, biskopene ei heller. Da må konklusjonen bli, det er deres kortsiktige makt på denne jord som egoistisk og hensynsløst teller, mot alle oss andre og etterslekten.

annonse

Mer nylig er utkommet bøker som omhandler den farlige veien vi vandrer, nemlig professor Terje Tvedts «Det internasjonale gjennombruddet, fra ettpartistat til flerkulturell stat» og helt nylig Halvor Foslis «Mot nasjonalt sammenbrudd – Norge i masseinnvandringens tid». Begge omhandler hva også jeg mener: At våre politikere nå synes å flyte som nær viljeløst-duppende-lette korker nedover en stadig striere elv – uten en gang å ense det faretruende fossebruset der lengre fremme, eksemplifisert med Sverige.

Mens «molboene» står der langs elvebredden og heier oss bevisst utfor fossestupet, i denne ufattelige nye «godhetstid» samt dumskapens navn.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon