Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Som nordlending kan jeg daglig ta og føle på de totalt ødeleggende effektene av global oppvarming. Likevel kan jeg daglig lese, spesielt i sosiale medier at neida, her er ingen klimakrise. Alt står bra til!

Er det virkelig mulig å være så totalt fraværende fra virkeligheten??

La meg ramse opp noen ubestridte fakta:

annonse

Al Gore klarte det kunststykket i 2009, som en av få faktisk, å forutse at polhavet ville være uten sommer-is innen 2015. Selv om noen hevder at dette ikke medfører riktighet så har endelig Børge Ousland og Mike Horn dokumentert det motsatt denne høsten ved å padle i 3 måneder gjennom polhavet, over selveste polpunktet. De så ikke SNURTEN av is, what so ever!!

Etter 3 måneder hadde de ett uhell da de ble angrepet av en enslig utsultet isbjørn som spiste padleårene deres og de måtte dermed tilkalle «Lance» for å hente dem ut. Etter nesten ett halvt år med padling var det jammen vel fortjent. Siste nytt er at «Lance» har fått motorstopp og driver nå oppe i polhavet og håper på slepebåt som skal hente dem ut.

Dette er klimaforskning på høyt nivå folkens!

«Snø skulle bli noe våre barn kun kunne lese om» Gjett om det har slått til. Høsten 2019 er den varmeste noensinne. Vi ikke sett snurten av snø i Norge så langt dette året. Slik er det stort sett over hele den nordlige halvkule. 2019 går inn i historien som «året uten snø»! Det er ikke mindre enn en katastrofal varsling som vi snart må ta på alvor, PÅ ALVOR!!!

annonse

Det endelige beviset er Norges nasjonaldyr, isbjørnen. For 30 år siden talte isbjørnstammen ca 8000 individer, i dag er det bare 30 000 individer igjen!! Hvor mange tegn trenger man for å kunne innse det faktum at jordkloden koker over!

Hva er årsaken til all elendigheten? Jo, CO2. Vi mennesker spyr ut enorme mengder CO2!! Det er snakk om mange tonn hver av oss produserer, daglig. CO2 er en høyst giftig gass som er livsfarlig å puste, både inn og ut. CO2 molekylene lagrer varmen fra solen i mange tusen år og virker på samme måte som en microbølgeovn. Den stråler ut microbølger og koker dermed jorden vår.

Nå er det jul, det kan faktisk bli vår siste jul som ett moderne samfunn hvis vi ikke snart gjør alvorlige grep og begrenser vårt utslipp av denne demongassen.

Til alle dere der ute som fornekter at vi har ett klima, en dag vil sannheten innhente dere, og se ikke bort fra at dere vil kunne bli siktet for forbrytelse mot menneskeheten ved å fornekte at kloden fosskoker.

Dere er herved advart.

annonse

Mitt juleønske er at Faktisk.no faktasjekker mine påstander, da det er viden kjent at Faktisk.no sammen med sine eiere (NRK etc) utviser en integritet og uovertruffen kunnskapsbasert formidling av faktiske forhold knyttet til global klodekoking.

I år skal jeg gjøre mitt, og slagord for julemiddag blir «Go Green, Not Svin»

GOD JUL.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon