Tysk politi etterforsker et knivdrap som skjedde julaften. Illustrasjonsbilde, Pixabay
annonse
annonse

I den tyske byen Aue inviterte presteskapet inn ensomme og trengende til prestegården på julaften.

På denne måten ville man hjelpe de som ellers måtte feire julaften alene, uten julemat og gaver.  Men det velmente tiltaket endte i tragedie, skriver Welt.

En 53 år gammel mann ble av ukjent grunn bortvist fra arrangementet, etter å ha blitt tilsnakket flere ganger. Litt senere returnerte han, denne gangen hadde han med seg syv andre arabiske menn.

annonse

Les også: Tyskland: 3 unggutter dyttet ned i togsporet, to omkom

Det endte med bråk og knivstikking. En ansatt ved menigheten ble stukket med kniv i magen og sendt på sykehus. Politiet startet umiddelbart etterforskning, men gjerningsmennene er fortsatt på frifot.

I en pressemelding sier Chemnitz politidirektorat at en 34-åring måtte opereres på sykehus, og en 51-åring ble alvorlig skadet og senere døde av skadene.

34-åringen var iransk statsborger, den avdøde var tysk statsborger. 53-åringen som først ble bortvist fra julefeiringen skal være syrisk statsborger.

annonse

Oppdatering: Denne historien ble senere oppdatert av Welt, som først skrev at politiet i en uttalelse sa at en person var død. Nå skriver Welt at det er snakk om alvorlig skade. Dette ble endret etter at denne saken ble skrevet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon