Kan Donald Trump heller ikke i år reise til World Economic Forum fordi han har hendene fulle med å håndtere problemene han har på hjemmebane? Hans navn var ikke på listen over offisielle representanter som skal delta på konferansen senere i januar. Foto: Evan Vucci/ AP/ NTB scanpix
annonse
annonse

Navnet til president Donald Trump er ikke på listen over USAs delegasjon til årets World Economic Forum i Davos.

Listen over hvem som skal delta på den årlige konferansen i Sveits ble offentliggjort onsdag. Mange mektige navn er på listen, blant annet finansminister Steven Mnuchin, som er oppført som leder av delegasjonen.

Øvrige kjente navn er handelsminister Wilbur Ross, handelsrepresentant Robert Lighthizer og Trumps datter Ivanka Trump og svigersønnen Jared Kushner.

annonse

Trump var heller ikke i fjor med på toppmøtene i Davos ettersom han da hadde nok med å håndtere nedstengningen av den offentlige administrasjonen på grunn av krangelen om budsjettet og muren mot Mexico. I år spekuleres det i om han ikke kan reise på grunn av den pågående riksrettsprosessen som pågår.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon