Illustrasjonsbilde. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
annonse
annonse

For å forstå hvorfor vi trenger kristendommen til å bekjempe islam må vi gå til Berit Nordstrand. Og kanskje også til Louis Pasteur. Fordi det finnes to troer i verden. Den ene troen går ut på å fjerne bakterier. Den andre troen går ut på å fylle opp med bakterier, bare av den riktige sorten. 

Tenk deg at du har to glass melk på bordet, et glass med søtmelk og et glass med surmelk. Du lar disse stå på bordet i mange dager. Hvilket tror du blir dårligst først? Helt riktig. Glasset med søtmelk. Hvorfor? Fordi det hadde ingen bakterier i seg. Og ble således et lett bytte for alskens fremmede mikroorganismer. Glasset med surmelk holdt lenger fordi det var fylt med gode bakterier som tok plassen til de onde. Det var vanskelig for de onde bakteriene å finne noen plass.

Les også: Carl I. Hagen: Vi stemmer for ting vi er mot og mot ting vi er for

annonse

Slik også med et kristent land og et avkristent land. Se på Frankrike som har kastet ut sin kristendom i et forsøk på å være frie. Nå var det senest 200 bilbranner bare i byen Strasbourg i følge document.no. Og når brannvesenet kommer fram så pepres de med stein. Slik går det når et land frasier seg sin Gud. De tror de skal være frie. Men frie fra hva? Folket trenger noe å tro på. Og kaster man ut Gud åpner man døren for sjarlataner som klimareligion. Og man er sårbare og svake når organisert religion invaderer.

Religion er det viktigste av alt. Fordi religion styrer den modigste av alle handlinger. Den er svaret på spørsmålet: hva er du villig til å dø for? Ateisten er ikke villig til å dø for noe som helst. Han er svak. Opptatt av komfort. Så han trekker seg i møte med religiøse fanatikere. Bare religiøse fanatikere kan stanse religiøse fanatikere.

Les også: Erna Solbergs nyttårstale var en fornærmelse

Så derfor taper vi. Krig etter krig. Territorie etter territorie. Til vi til slutt er et avsluttet kapittel. Fordi vi er ikke villige til å dø for noe som helst. Vi vil bare være i fred. Vi vil bare ha det bra. Derfor gir vi islam litt og litt. Til de til slutt har tatt over alt. Fordi vi er feige. Fordi vi er svake. Fordi vi er splittede. Fordi vi har frasagt oss vår religion.

annonse

Religion er immunforsvaret vårt. Religion er de gode bakteriene som gjør at de onde bakteriene ikke får plass.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon