Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


16:18 NTB skriver: En person skal være livstruende skadd etter at en buss og en personbil kolliderte sør for Drammen sentrum, opplyser politiet.

Ulykken skjedde på Svelvikveien ved Solumstrand i Drammen, og trafikken er stanset på stedet.

annonse

– En person i personbilen skal ha livstruende skader. Det jobbes med livreddende tiltak på stedet, sier operasjonsleder Andre Kråkenes i Sørøst politidistrikt til NTB.

Ingen av dem som var om bord i bussen, ble skadd i kollisjonen. Politiet fikk melding om ulykken fredag klokken 15.45.14:21
NTB skriver: To personer betegnes som kritisk skadd etter en kjedekollisjon med fire biler på E6 ved Son i Vestby kommune.

– En personbil kjørte inn i køen som hadde oppstått på stedet, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt til NTB.07:57
NTB: En brøytesjåfør i Sør-Varanger er pågrepet av politiet etter at han kjørte på en kvinne i slutten av 60-årene med en hjullaster.

– Vi har pågrepet brøytesjåføren og holder ham i arresten i Kirkenes. Foreløpig er det litt uklart hva som har skjedd og hvorfor, men det skal ha vært en krangel i forkant, trolig om hvor snøen skulle dumpes, sier operasjonsleder Tarjei Leinan Mathiesen i Finnmark politidistrikt til NTB.


06:19 NTB: Det har tidlig fredag vært en alvorlig trafikkulykke i Fløyfjellstunnelen i Bergen. En person er erklært død på stedet.

– Statens Havarikommisjon, Ulykkesgruppen til Statens vegvesen og krimteknikere er på vei til ulykkesstedet. Fløyfjellstunnelen kommer til å være stengt i lang tid, skriver politiet.


04:54 NTB: En korrupsjonssiktet advokat nådde ikke fram med at Oslo-politiet er inhabile i saken mot ham, og skal nå forklare seg for myndighetene.

annonse

– Vi ønsker alltid å få saken best mulig opplyst, og siktedes forklaring er i så måte ønskelig i alle saker, også denne, sier politiadvokat Terje Nedrebø Michelsen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon