Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


22:43 NTB skriver: En person er pågrepet i forbindelse med at to gutter skal ha blitt stukket med kniv ved Furuset Senter i Oslo. Ingen ble alvorlig skadd i hendelsen.


 20:14 NTB skriver: To personer er muligens stukket med kniv i området ved Furuset Senter i Oslo. Ingen skal være alvorlig skadd.

annonse

– Det er to relativt unge gutter som har blitt forsøkt stukket, men de har bare fått en rift, sier operasjonsleder Tore Solberg til VG.

Han opplyser videre om at det skal ha vært fem maskerte gutter som skal ha løpt fra stedet eller tatt taxi etter hendelsen.


19:21 NTB skriver: En person er funnet med det som trolig er stikkskader på Grønland i Oslo. Offeret er ikke alvorlig skadd, men politiet leter etter gjerningspersonen.

annonse

– En person har skader i beinet forårsaket av kniv eller annet objekt, sier operasjonsleder Tore Solberg til VG.


13:29 NTB: En familie på seks personer ble brakt til sykehus etter en boligbrann i Ytrebygda i Bergen. Fire av dem fikk livreddende førstehjelp på stedet.

Røykdykkere hentet ut fire bevisstløse personer, og de fikk livreddende førstehjelp på stedet. De to andre personene tok seg ut av huset på egen hånd. Alle seks ble fraktet til Haukeland universitetssjukehus, tre av dem med helikopter.

Skadeomfanget er ukjent.


15:14 NTB: En mann i slutten av 20-årene er dømt til tre år og fire måneders fengsel blant annet for å ha overtalt jenter til å sende ham nakenvideoer og -bilder.

I mai 2018 fikk mannen en da 13 år gammel jente til å sende ham en video hvor jenta onanerte, ifølge dommen. I januar 2019 tilbød han en 14 år gammel jente penger mot at hun sendte ham nakenbilder, og han mottok flere bilder fra jenta.

annonse

13:57 NTB:En kvinne i slutten av 40-årene må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for fysisk og psykisk mishandling av sted atteren sin over en periode på fem år.

Ifølge tiltalen startet mishandlingen av jenta da hun var åtte år gammel. Kvinnen skal blant annet ha tvunget jenta til å spise mer mat enn hun ønsket, noe som førte til at hun brakk seg eller kastet opp. Hun skal også ha blitt låst inne i leiligheten mens stemoren og jentas far var på jobb.


08:44 NTB: Den 30 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 50-årene på Jeløya i Moss i november, er også siktet for likskjending.

Mannen har erkjent å ha drept kvinnen, men ikke tatt stilling til straffskyld. Mannens forsvarer ønsker ikke å kommentere utvidelsen av siktelsen.


11:07 NTB:

Kraftig uvær rundt om i landet fører til at flere fjelloverganger og veier er stengt. I Nord-Norge anbefaler Vegvesenet folk å holde seg innendørs.

Riksvei 15 over Strynefjellet, riksvei 13 over Vikafjellet, riksvei 7 over Hardangervidda, fylkesvei 50 mellom Hol og Aurland, E134 over Haukeli, fylkesvei 53 mellom Tyin og Årdal og fylkesvei 705 mellom Stuggudal og Brekken i Trøndelag er stengt, ifølge Vegvesenet.

Det er kolonnekjøring på E16 over Filefjell, samt på riksvei 52 over Hemsedalsfjellet. Det var også kolonnekjøring på riksvei 9 mellom Hovden og Haukeli, men i 10-tiden ble veien åpnet igjen.


04:25 NTB: En mann er sendt til sykehus med skader etter at han ble stukket med kniv inne i en leilighet på Sinsen i Oslo. En annen mann er pågrepet.

Politiet varslet første gang om hendelsen klokka 3.56 natt til lørdag da de rykket til en leiegård i Trondheimsveien på Sinsen med flere patruljer.


07:51

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon