Ola Borten Moe (Sp). Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Vil ikke avvikle oljeindustrien.

Ola Borten Moe tar på Facebook et oppgjør med SV, Rødt og MDG. Det skjer etter at partileder Audun Lysbakken før jul tok til orde for et bredt rødgrønt samarbeid.

Han sier det er «flere sentrale spørsmål knyttet til landets fremtid jeg opplever det er stor usikkerhet knyttet til fra ytterste venstre (SV, MDG og Rødt) i norsk politikk.»

annonse

«Der andre land møter en virkelighet som krever knallharde prioriteringer og kutt er norsk politisk virkelighet vekst i offentlige budsjetter og velferdsordninger få andre kan vise maken til. Mye takket være avkastningen fra norsk oljevirksomhet og oljefondet», skriver han og advarer mot konsekvensene av å tynge folk ned med avgifter.

«De gule vestene i Frankrike og vårt eget bompengeopprør demonstrerte med all tydelighet at det er en grense for hva folk aksepterer av avgifter og inngripen i egne liv mens eliten fortsetter festen samtidig som de moraliser over kjøttkaker og dieselbiler.» 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon