Foto: REUTERS/Tolga Akmen
annonse
annonse

Året 2019 er i ferd med å renne ut, og det er på tide å gjøre opp status. Verden er konfliktfylt og sammensatt, og det er vanskelig å orientere seg.

En måte å forholde seg til den komplekse virkeligheten på, som jeg tror gir mening, er å betrakte den som en kamp mellom globalister og anti-globalister. Altså som et oppgjør mellom dem som vil svekke nasjonalstatene og rive ned grensene, og dem som tror på nasjonalstaten.

Årets gledeligste begivenhet, slik jeg ser det, var utfallet av det britiske parlamentsvalget som betyr at Storbritannia snart vil ha forlatt Den europeiske union. Dette er en epokegjørende hendelse som kan sammenliknes med Berlinmurens fall. Trolig vil britene, som har en leder av den rette støpningen og et parlamentsflertall som har forpliktet seg til å respektere utfallet av brexit-avstemningen, komme styrket ut av bruddet med EU. Og det vil oppmuntre andre land til å følge Storbritannias eksempel. Kanskje er det begynnelsen på oppløsningen av Den europeiske union vi er vitne til?

annonse

Les også: Det vestlige søppeldemokrati, illustrert ved undergravingen av brexit

For Norge var det britiske parlamentsvalget et skjebnevalg. Målet for den politiske eliten og de regimetro massemediene er å knytte oss tettest mulig opp mot EU. Og mange tror på deres påstander om at et farlig Russland, en forrykt Trump og et USA vi ikke lenger kan stole på, og en truende miljøkatastrofe som krever internasjonalt samarbeid, gjør det nødvendig å slutte oss til det europeiske integrasjonsprosjektet. Men utfallet av det britiske parlamentsvalget kullkastet elitens planer. Å overbevise det norske folk om å melde seg inn i en union britene har valgt å forlate, er i praksis umulig. Ikke rart at den politiske eliten og tilnærmet alle massemedier, anført av den statlige propagandasenderen NRK, hater brexit!

Valget av Donald Trump til amerikansk president, brexit, EU-skepsis, motstand mot masseinnvandring og multikulturalisme, fremgangen til såkalte høyrepopulister i hele Europa, fremveksten av alternative medier og det britiske parlamentsvalget – ikke rart at globalistene opplever at deres hegemoni er truet. Og samtidig er vi vitne til globalistenes forbitrede motstand: Den absurde riksrettssaken mot Trump, demoniseringen av Russland, angrepene på patriotiske politikere i Polen og Ungarn som ikke vil la seg diktere av EU, voldsbruken mot de gule vestene i Frankrike, miljøhysteriet, forfølgelsene av kritikere av masseinnvandring og multikulturalisme, drakoniske medielover som har til hensikt å blokkere alternative medier, sensur av Youtube og Facebook, etableringen av sensurorganer som Faktisk.no og tvangsfinansiering av statlige såkalte allmennkringkastere som NRK. Det er sannelig en konfliktfylt tid vi lever i!

Les også: De etablerte massemediene avslørte seg igjen som løgnere og propagandister

annonse

La meg som mitt lille bidrag til å belyse konfliktene vi står oppe i, reklamere for en Resett-artikkel der jeg kommenterer den globalistiske elitens forsøk på å sabotere brexit – og for en kommentar til våre massemediers mildt sagt lite nøytrale dekning av det britiske parlamentsvalget.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon