- Resett - https://resett.no -

Erna Solberg utnevner sosialister til viktige posisjoner. Hvorfor?

Mange ser det nå slik at Erna Solberg er den som bedre legger til rette for venstresiden før neste stortingsvalg enn venstresiden selv.

Mens Erna er utenlands eller opptatt med å gi bort norske skattebetaleres penger til andre land, utnevner hennes sosialistiske ministere sine venstrevridde venner til viktige stillinger.

Les også: Erna Solbergs nyttårstale var en fornærmelse [1]

annonse

At Trine Skei Grande forlenget åremålet til den politiske aktivisten Tor Gjermund Eriksen med 6 nye år, var en ulykke for landet. Som kjent er Trine Skei Grande gissel for media grunnet sin oppførsel, slik at hun av redsel for ytterligere avsløringer, ikke turde å gjøre annet. NRK, VG og Dagbladet utgjør i dag sammen med resten av MSM en direkte trussel mot demokratiet. Når demokratiet er truet, burde Erna Solberg sin hovedoppgave være å forlange nøytralitet av de mediaaktører som mottar statstøtte og offentlig finansiering.

Knut Arild Hareides mann i regjeringen, utviklingsminister Dag Inge Ulstein, utnevnte en SV-politiker til ny sjef i Norad. At Bård Vegard Solhjell nå får muligheten til å forfordele Norad-midler til venstrevridde regimer, er en skam for en Høyre-styrt regjering.
Nåværende NAV- direktør Sigrun Vågeng, likestillingsombud Hanne Bjurstrøm og hennes samboer Jørn Maurud, den nyutnevnte riksadvokat, er andre eksempler. Mauruds utnevnelse medførte også at vi fikk en riksadvokat som er inhabil i NAV-rettssakene, en av de største rettsskandalene i norsk historie.

Jørn Maurud har alt begynt å politisere sitt embete ved å kritisere at han ikke fikk påvirke tiltalen mot en annen politisk aktivist, pensjonisten Gunnar Stålsett som fikk opptre på NRK i fullt biskopkostyme. I tillegg har Maurud tatt til orde for å legalisre bruk av mindre mengder narkotika. Riksadvokatembetet har vel tidligere vært politisk nøytralt. Da er det mer enn pussig at høyresiden muliggjør at sosialistene endrer denne praksis på deres vakt.

annonse

Ikke bare medvirker Erna Solberg til et systemskifte. Hun sørger også for at sosialistene har sine folk i viktige posisjoner allerede før de overtar. AP, SV og Rødt holder vel på å le seg i hjel fordi de selv slipper å få kritikk for å gjøre dette når de selv overtar fordi høyresiden i posisjon har gjort jobben for dem.

Man kan på ingen måte kritisere venstresiden for dette, alle tar jo de mulighetene man får. Derimot kan man kritisere statsminister Erna Solberg, som svikter sitt oppdrag fra velgerne til de grader.

Det første og viktigste grepet Erna nå bør gjøre, er å bytte ut kulturministeren. Hun er gissel for media og bruker det meste av sin energi på interne problemer i sitt parti som er i ferd med å utradere seg selv. Hun burde utnevne en kulturminister fra Høyre for å slippe kritikk fra de andre partiene i regjeringen. En god kandidat er Linda Hofstad Helleland. Hun er engasjert og har løst de oppgaver hun har hatt på en utmerket måte. Dessuten har hun et vinnende vesen og behagelig fremtreden, noe man dessverre ikke kan si om noen andre fremtredende kvinnelige politikere på høyresiden bortsett fra Sylvi Listhaug. Dette er kanskje et problem for Erna, men landets beste burde bety mer. Kvinner kan jo som kjent være kvinner verst.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474