Fritt Ord-direktør Knut Olav Åmås. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Som kjent er Resett en sterk tilhenger av ytringsfrihet. Noen av oss er også involvert i Ytringsfrihetsforbundet. Vi vet også at Resetts lesere i stor grad er over gjennomsnittlig opptatt av ytringsfrihetens kår i Norge.

Derfor gjør vi også oppmerksom på en pressemelding fra Stiftelsen Fritt Ord. Hvert år gir de ut en pris, og de ønsker forslag på verdige mottakere. Prisen er på hele 500.000 kroner.

Det heter i meldingen at: «Stiftelsen Fritt Ord deler hvert år ut Fritt Ords Pris til personer eller institusjoner som i særlig grad har vist ytringsmot og arbeidet for å verne om og styrke ytringsfriheten og dens vilkår i Norge, spesielt ved å stimulere den levende debatt.»

annonse

Fritt Ord mottar gjerne forslag til aktuelle kandidater, skriver de.

«Forslaget bør være på maks. 4000 tegn, med en kortfattet beskrivelse av kandidatens innsats og en poengtert begrunnelse for at vedkommende fortjener prisen.»

Forslag til priskandidater sendes til [email protected]. E-posten merkes “Fritt Ords Pris 2020”. Fristen er mandag 27. januar kl. 12.00.

annonse

Resett håper Fritt Ord mottar mange gode forslag for 2020. I 2019 var det Greta Thunberg som vant prisen.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon