USAs tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton sier han er klar til å vitne hvis Senatet innkaller ham i riksrettssaken mot president Donald Trump. Foto: AP / NTB scanpix
annonse
annonse

President Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton sier han er beredt til å vitne dersom Senatet kaller ham inn i riksrettssaken.

Bolton forlot Det hvite hus i september. Mandag sa han at han etter nøye vurderinger har besluttet at han vil rette seg etter en eventuell vitneinnkalling fra Senatet.

– Jeg har konkludert med at, hvis Senatet utsteder en innkalling for å få meg til å vitne, så er jeg beredt til å vitne, sa Bolton.

annonse

Senatets flertallsleder Mitch McConnell har gitt uttrykk for motstand til å innkalle nye vitner i riksrettssaken, men demokrater har forsøkt å legge press på ham for å få høre vitnemål fra Bolton og andre som ikke vitnet da Representantenes hus behandlet riksrettssaken før jul.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon