Illustrasjonsbilde. Foto: Børge Strandskog / Lokalavisa Nord-Salten / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.

 

08.45: NTB skriver: To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende ulykke med fire trailere på E6 ved Tømmerneset nær Innhavet i Nordland onsdag kveld.

annonse

De to som omkom, var en svensk statsborger i 30-årene bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms.


10.34: NTB skriver: Kriminalteknikere begynte torsdag morgen undersøkelsene av det brannskadde parkeringshuset ved Stavanger lufthavn på Sola.

Siden det fortsatt er farlig å bevege seg inn i det delvis sammenraste fem etasjer høye betongbygget, brukes det en fjernstyrt beltegående robot. Det skal også være planer om å gjøre undersøkelser med drone, skriver Stavanger Aftenblad.

annonse

Brannen startet i en eldre dieselbil, en Opel Zafira fra 2005.


06.00: NTB skriver: Etterforskningen av politiets opptreden under ambulansekapringen på Torshov i fjor fortsetter. Politiet avfyrte minst 19 skudd mot den kaprede ambulansen.

– Spesialenheten jobber fortsatt med å samle informasjon for å få et helhetlig bilde av hendelsen. Etterforskningen omfatter både politiets våpenbruk og bilbruk, sier etterforskningsleder Ingvild Lærum i Spesialenheten i en epost til NTB.


05.42: NTB skriver: En person mistet livet natt til torsdag etter å ha blitt påkjørt av regiontoget i sørgående retning ved Moelv i Ringsaker i Innlandet.

Politiet ble varslet om ulykken klokka 4.04 og opplyser at nødetatene arbeider på stedet.


01.42: NTB skriver: En kvinne er død etter at hun ble brakt til Ullevål sykehus i Oslo med alvorlige skader etter en brann i en enebolig i Askim i Viken onsdag kveld.

annonse

Kvinnen ble funnet bevisstløs i boligen og brakt til Ullevål. Det ble utført livreddende førstehjelp på stedet, før hun ble fraktet med luftambulanse til sykehus, men livet sto ikke til å redde, og klokka 0.12 natt til torsdag ble hun erklært død. Pårørende er varslet.


01.47: NTB skriver: En person omkom onsdag kveld etter å ha blitt påkjørt av et tog sør for Leirsund på Romerike. Togene var stanset, men er nå i gang mellom Lillestrøm og Kløfta.

Politiet i Øst fikk melding om ulykken klokka 22.31, og alle nødetater ble sendt til stedet. Bakgrunnen for ulykken er ikke kjent. Togtrafikken ble stanset mellom Lillestrøm og Kløfta på Romerike mens opprydningsarbeidet pågikk, og klokka 1.14 meldte politiet at nødetatene var ferdige på stedet og strekningen åpnet igjen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon