Paul Krugman er en verdensberømt økonom i hardt vær. AFP PHOTO/Nicholas KAMM
annonse
annonse

Paul Krugman hevder på Twitter at noen har hacket hans IP-adresse for å laste ned barnepornografi.

Spekulasjonene florerer på sosiale medier, og den verdensberømte økonomen latterliggjøres. Krugman vant Sveriges Riksbanks økonomipris i 2008. Han er professor ved Princeton-universitetet og er kjent for sine innlegg i The New York Times, hvor han siden 1999 har skrevet flere ganger ukentlig.

Nå skaper en Twitter-melding storm på sosiale medier. Mike Cernovich mener FBI må varsles:

annonse


Krugman mener å være utsatt for såkalt «Qanon», som beskrives av Wikipedia som «en ytre høyre konspirasjonsteori om hvordan Deep State konspirerer mot Donald Trump og hans tilhengere».

Krugman har slettet sin opprinnelige Twitter-melding, og skriver på Twitter at «The (New York) Times er på saken».

Men ikke alle er overbevist av Krugmans forklaring, skriver The Post Millennial. Noen mistenker ham for å «ta en Wiener»:

annonse


Anthony Weiner ble berømt for å sende bilder av underlivet sitt til diverse damer. Han var gift med Huma Abedin som ledet kampanjen for Hillary Clinton under presidentvalget 2016.

Weiner sa først at noen hadde hacket kontoen hans, men etter en uke måtte han beklage og si at det var han som hadde sendt bildene.  Han ble etterhvert dømt til 21 måneder i fengsel.

Andre mener Krugman har valgt helt feil strategi:


Eller er dette nok et eksempel på hvordan Russland påvirker amerikansk politikk? Og kan man i det hele tatt stole på New York Times?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon