Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


09:54 NTB: Politiet har siktet en tenåring fra Buskerud etter at det er fremsatt flere trusler mot skoler i Drammen.

– Det er foreløpig ikke noe som tyder på at denne avsenderen kan kobles til de tidligere truslene, opplyser politiet.

annonse

04:49 NTB: Politiet i Stavanger søker etter to maskerte menn som er sett løpe fra stedet etter at en bil rygget inn i en fotobutikk i Lars Hertervigs gate i sentrum.

– En bil har rygget inn i butikken. Foreløpig ukjent hvor store verdier tyvene har fått med seg. Vi har alle tilgjengelige ressurser på oppdraget. Bilen som ble brukt står igjen på stedet, skriver politiet i Sørvest på Twitter.


04:19 NTB: Politi, frivillige redningsorganisasjoner og hundeekvipasjer har natten gjennom søkt etter en kvinne i 70-årene som siden torsdag formiddag har vært savnet.

– Familien hennes meldte henne savnet rundt klokka 16.50. Det ble iverksatt en storstilt leteaksjon, med nødetater, frivillige redningsorganisasjoner og hundeekvipasjer. Det har også vært brukt helikopter, men vi bruker ikke helikopter nå, sier operasjonsleder Sidsel Svarstad i Innlandet politidistrikt til NTB i 4-tiden natt til fredag.

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon