Christian Tybring-Gjedde. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
annonse
annonse

Christian Tybring-Gjedde fra Fremskrittspartiet tar et oppgjør med de som stempler motstemmer i klimadebatten som fornektere. 

Han kaller «klimakrisen» for sosialistenes nyskapning i kampen mot kapitalisme og markedsøkonomi».

– All nyhetsformidling domineres av det. Hva enn man leser, hva enn man ser på, hva enn man lytter til så blir vi hele tiden minnet om jordens snarlige klimatiske undergang, og i stadig kraftigere ordelag får vi høre at det er vår egen skyld, skriver stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde i en kronikk i TV2.

annonse

Han mener at mediene «serverer oss skremsler med krigstyper», om at det er våre klimaavtrykk som forårsaker varmerekorder rundt om i verden og at vi bør skamme oss. Sol og regn skal tolkes utelukkende som en konsekvens av klimaendringer og at «menneskelig aktivitet skal oppfattes som dødsstøtet til alt levende liv på jorden».

Les også: Tybring-Gjedde mener Resett bør få pressestøtte: – Sosialistene hyler og skriker, og får stort sett alt de ber om

– FNs klimapanel (IPCC) har fortalt oss alt vi trenger å vite. Slutt å stille spørsmål. IPCC har konkludert. Vår jobb er nå å gå ut å gjøre alle folkeslag til klimapanelets disipler.

annonse

– De som ikke umiddelbart slutter seg til IPCCs konklusjoner er samfunnets kjettere. Enhver opposisjon skal knuses. Opposisjonelle henges derfor ut og latterliggjøres.

Han mener at det finnes ikke noe mangfold i media, at journalistene løper i flokk, samt at de fremstiller motstemmer som fornektere.

Les også: Her kaller Tybring-Gjedde NRK for propaganda – roser Resett for å utfordre «gammelmedia»

Politikernes streben etter å stoppe klimaendringene, bidrar til en ny form for sosialisme, mener Tybring-Gjedde.

– Dagens klimaaktivisme er en gavepakke til sosialistene. En ny mulighet for en ideologi som var trygt plassert på historiens skraphaug.

Grønne sosialister føler at velstand og velferd ødelegger planeten. De vil gjøre oss fattigere, gi oss skam og skyldfølelse, advarer Frp-politikeren.

annonse

– Min appell er til de mange som ennå ikke er fanget inn i klimasakens massesuggesjon. Forbli utenfor.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon