Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Når Resett-nyhetene blir delt og diskutert av mange på sosiale medier, er makteliten som styrer pressenorge nødt til å vie oppmerksomhet til det Resett setter på dagsorden.

«Avviser rasistisk overfall i Oslo. To menn ble hardt skadet i et slagsmål på Haugerud nyttårsaften. I sosiale medier spekuleres det i at slagsmålet skyldtes rasisme mot hvite. Det avviser en av mennene overfor VG.

4. januar skrev det islamkritiske nettstedet Resett om hendelsen basert på informasjon i Facebook-oppdateringer av folk fra Haugerud. Også det islamkritiske nettstedet Document.no omtalte slagsmålet basert på informasjon i Facebook-oppdateringer. »

annonse

Teksten var hentet fra VGs angrep på Resett. Nettavisen Resett, som bare opplyste det norske folk at to eldre menn hadde fått sparket ut tenner og skåret opp øret under en grov voldsepisode i Oslo nyttårsaften.

Det var viktigere for VG å fokusere på Resett, enn på et alvorlig tilfelle av grov og tilsynelatende uprovosert vold.

At VG omtaler Resett som et «islamkritisk nettsted» viser ikke bare hvor smålige de er. Det viser også at de er redde. Redde for at en liten nettavis klarer å skape diskusjon og debatt rundt nyheter de selv feier under teppet. Som for eksempel denne voldsepisoden, som mest sannsynlig aldri ville kommet frem i søkelyset hadde det ikke vært for Resett.

annonse

Meningen fortsetter.

VG forsøker å feie rasistisk vold mot nordmenn under teppet – det er skammelig «journalistikk»

«Blogg»

Det er også interessant at VG, som sitter på stolen ved siden av Hans Rustad på redaktørforeningens møter, kaller Document.no det samme som Resett: Et islamkritisk nettsted.

Her er det ikke mye respekt å få, selv ikke når man er medlem av mediaeliten. 

Men det er glimrende at VG avslører seg selv. Dagsavisen har også gjort det samme i sitt Resett/kommentarfelt-angrep.

annonse

VG har vært feige og stengt av sitt kommentarfelt i sakene der de omtaler Resett som islamkritiske. Dagsavisen var mindre smarte. De lot Resett-angrepet få plass på deres egen Facebook-side. Der fikk de kjeft av sine egne lesere.

På Twitter, plattformen til sosialistene, har VG-angrepet på Resett fått mye skryt. Blant annet har Resett-hater Jon Wessel-Aas dratt frem den kjedsommelige stemplingen at Resett er en blogg. Hehe! Det må svi ekstra mye når den eneste gangen smørbukken Wessel-Aas og co. får opperksomhet er når de nevner Resett.

«Buhu, Resett er en rasistblogg som ikke er enig i mitt verdensbilde…Buhu, nå må jeg fortelle verden på Twitter at Resett er en rasistblogg». Du er patetisk Wessel-Aas. En patetisk liten mann.

Fortsett å del

Man skal ta med seg det positive rundt alt dette oppstyret. Resett satte dagsorden og folk ble gjort oppmerksom på at to eldre menn hadde fått sparket ut tenner, brukket ben og skåret opp øret i det som var blind vold i en innvandrerbydel i Oslo.

Saken har fått flere tusen delinger på Facebook og i andre kanaler. Det har gjort at VG og de andre har måttet fokusere på det som har skjedd.

Å dele Resett-saker på sosiale medier er derfor ekstra viktig. Det er samme hvor det er. Enten det er privat, grupper, eller diverse forum. Det viktigste er å nå ut til folk og tvinge den sosialistiske og blodrøde pressen til å ta saken. Selv om de spinner sakene, så vil de som har en funksjonell hjerne klare å se agendaen de til de store mediene.

Derfor må man bare fortsette å dele. Provoser gjerne frem en reaksjon. Det virker.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon