Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Et nytt år begynner med blanke ark og nye muligheter. Det er hvertfall slik håpefulle klisjeen fremstiller det. Vi mennesker liker å håpe å tro på noe større enn oss selv, noe bedre for framtiden. Men det viser seg å være et bedrag, et bedrag fra våre folkevalgte på Stortinget.

De sitter langt borte fra folket og vedtar lover og regler som folket ikke husker å ha godtatt. Ja, listen over antidemokratiske prosjekter er lang, enten det er ACER og arvesølvet som forsvinner, tidligere NSB som nå får hijabuniform, vindmøllesvindelen som er avhengig av subsidier fra folket, den grunnlovsstridige fylkessammenslåingen eller andre tvilsomme prosjekt.

Les også: NRK: – Klimaendringene brenner ned deres hjem

annonse

Erna har fjerna stjerna som lyste på juletreet sitt, et symbol på Betlehemsstjernen og Jesusbarnet som vi tradisjonen tro har feiret i lange tider. Så godt som alle i Norge har feiret denne fine høytiden hvor familiene kommer sammen og har det hyggelig. Det er en samlende høytid kan en si. Vi feiret det selv før vi fikk Grunnloven i 1814.

Er vi vitne til en styrt avvikling av nasjonalstaten slik vi kjenner den eller hva er det som skjer? Det eneste vi forstår er at vi skal betale enda mer i skatter og avgifter til globalistenes overnasjonale foreninger som ikke nødvendigvis vil oss vel. Målene det snakkes om har lite med realiteter å gjøre da det i praksis ikke er mulig å oppnå «ambisjonene». Erna har lovet å gjøre noe med «klimaet», men nøyaktig hva hun vil gjøre er enda ikke åpenbart for allmennheten. At premissene er lagt er det eneste som er helt tydelig, men ingen retning og ingen ledestjerne videre foruten Klimaloven som sier at Norge skal redusere «klimagasser» med 40% innen 2030. Det politiske etablissementet er skjønt enig om alt dette som ikke vi vanlige folk forstår. Jeg lurer på; forstår de det selv? Forstår våre toppolitikere hva konsekvensen av et slik forslag er? Nei, det er ingenting som tyder på det. Industri og investorer rømmer landet. I fjor reiste de som lærte oss alt om oljen, ExxonMobil tilbake til USA uten at media reagerte. Det var knapt omtalt i media. Det verdensledende selskapet som bidro til vår vekst og velstand forlot Norge uten diskusjon eller debatt etter 50 år i tro tjeneste. Ingen andre utenlandske selskaper har bidratt mer til bransjen og landets utvikling.

Nå indoktrineres vi til å tro at det er eller annet «klimaproblem» som vi skal løse. Premissene er lagt. Parisavtalen forplikter. Barna og voksne skal «læres opp». NRK følger opp og sprer klimafrykt nå som de får milliarder over skatteseddelen. Media-avgiften tvangsinndrives nå av hele folket av skattevesenet uten noen mulighet til å protestere. Selv de som ikke har TV skal betale nå, i strid med forskriften om fjernsynsmottaker, men det stopper ikke der. Det har blitt som en religiøs sekt og og folket ser det. Resterende etablerte medier er ikke stort bedre. NTB som under andre verdenskrig på folkemunne bare gikk for not to believe, produserer i dag igjen propaganda som ikke er troverdig hva angår «klima».

Det er ikke uten grunn at Dan Odfjell og Øystein Stray Spetalen advarer mot både MDG, Høyre, Erna, Aftenposten og VG. De vet hvordan markedsmekanismene fungerer. Nå står vi ovenfor et år med unødvendig stor usikkerhet for norsk industri. Det er svært lite gunstig. Dersom vi ikke gjør grep vil den usikkerheten henge ved Norge helt frem til valget i 2021 hvor vi igjen risikerer den sikre industridød om ikke stortingsrepresentantene våkner opp og tar til fornuften. Når statsoljeselskapet Equinor skal ha all strømmen til plattformene fra land, så blir det kamp om strømmen i Norge, og de dysfunksjonelle vindmøllene popper opp overalt. Er det slik vi vil ha det i vårt vakre fedreland?

annonse

Les også: Flere unge er positive til olje

Sannheten er at det i praksis ikke er mulig å oppfylle målene som er satt i Paris-avtalen. Det ville kreve nedlegging av store deler av norsk industri. Dette er klekket ut for å «omfordele» (som det heter så fint) rikdommen fra det norske folk til eliten i utlandet. Vi subsidierer «grønn energi» for at multinasjonale profitører kan hente ut pengene til utlandet uten å betale skatt til Norge. Hele svindelen går ut på å snikinndrive finansiering til de diktatoriske globalistene i overnasjonale organer som FN og det udemokratiske prosjektet EU.

De som sitter i Oslo og styrer nå vedtar ting som folket ikke har akseptert, vi overkjøres til stadighet og avviklingen av landet virker nært forstående. De norske politikerne virker å sluke det rått, mens i USA har Donald Trump avslått hele Parisavtalen som vist seg å være et av flere glimrende tiltak for den økonomiske utviklingen av landet. Har det norske folk mer til felles med det frie USA enn de som styrer i Oslo? Jeg mener vi bør følge USAs eksempel og fortsette som selvstendig nasjon uten EØS-avtalen med sine 11 000 direktiver, hvor strømmåleren er bare et eksempel! Og uten den skadelige Paris-avtalen. Vi har mer igjen for vårt eget strev om vi legger ned litt arbeid med egne lover og reguleringer slik våre forfedre gjorde, i stedet for å gi bort friheten og la udemokratiske bestemme over oss så kan vi gi alt til Norge. Men det vil kreve en helt annen sammensetning på Stortinget. 2020 er året alt kan snu.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon