Carl I. Hagen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

– Hvorfor i all verden melder ikke de styrende i FpU overgang til disiplene i Høyre?, raser tidligere Frp-formann Carl I. Hagen på Facebook.

Bakgrunnen for utskjellingen av Frps ungdomsparti er en sak i NRK, der det proklameres at FpU har gått sammen med de andre norske ungdomspartiene og for å presse regjeringen til å øke satsingen på vindkraft.

De fire ungdomspartiene går til samlet angrep på moderpartienes vindpolitikk, og er alle enige, skriver NRK.

annonse

– Selv om det er vanskelig, og selv om det er et konfliktnivå, så er det denne regjeringens ansvar at vi får bygget ut noe, sier Unge Høyre-leder Sandra Bruflot til NRK.

FpU-nestleder Andreas Brännström.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Også nestleder i FpU, Andreas Brännström, er enig.

– Vi må ta inn over oss at oljen en dag vil ta slutt, enten vi vil det eller ikke, og da må vi faktisk ha flere bein å stå på. Vi må utvikle nye næringer som kan sikre verdiskapning, skape arbeidsplasser i hele landet og som også kan bidra til å redusere utslippene, sier FpU-lederen til NRK.

annonse

Les også: FpU-topp vil ta Frp i nasjonalkonservativ retning: – Politikk må handle om fakta og statistikk, ikke følelser

– Misjonær Greta Thunberg

I sosiale medier går tidligere Frp-formann Carl I. Hagen til kraftig angrep på FpU.

– Så har også FpU gjort knefall for misjonærene i klimakirken, og tilber klimaguden IPCC og profet Al Gore og misjonær Greta Thunberg. Legger all sunn fornuft på båten og all kritisk holdning til makten på båten, skriver han.

Hagen kan ikke forstå at de som styrer FpU ikke går over til Høyre.

– Det er til å grine av! Titalls milliarder kastes bort allerede og nå vil altså FpU ofre bevilgninger til helsevesen, eldreomsorg og skole på klimagudens alter! Hvorfor i all verden melder ikke de styrende i FpU overgang til disiplene i Høyre?

annonse

Innlegget har fått over tusen reaksjoner og flere hundre kommentarer.

– Vi har fått et kjempestort problem i Norge. Vi har en skole som driver med vranglære og skremselspropaganda. Ser med gru frem til neste valg. Da er det 2 nye årskull med ungdom som skal stemme, skriver en person i kommentarfeltet.

Hva mener du om Hagens FpU-kritikk? Skriv din mening i kommentarfeltet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon