Carl I. Hagen (Frp). Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Tidligere Frp-formann Carl I. Hagen er oppgitt over at politiet ikke ønsker å informere befolkningen om etnisiteten til de involverte i drapet på Prinsdal i Oslo før helgen.

– Nytt drap i Oslo. Politiet etterforsker, men unnlater å opplyse om den drepte og sannsynlig gjerningsperson er etnisk norsk eller har innvandrerbakgrunn. Er det et drap basert på kulturell/religiøs bakgrunn eller konflikt mellom ungdommer? Er det avdekket et ungdomsproblem eller et integreringsproblem?, skriver han på Facebook.

Hagen har også latt merke til at voldsepisoden på Haugerud er blitt dysset ned av politiet, som ikke ønsker å si noe om etnisitet til de involverte. Resett var den første som skrev om den grove voldshendelsen på Haugerud.

annonse

Les også: Carl I. Hagen mener nyttårstalen til statsministeren hadde feil fokus og kaller den «bare trist»

Han krever nå at justisminister Jøran Kallmyr (Frp) beordrer mer informasjon fra politiet om hvilket problem Oslo har.

– Som på Haugerud for noen dager siden må dette besvares! Vi har 182 gjengangerkriminelle unge personer. Er det jevnt fordelt blant ungdommer har vi et ungdomsproblem, men hvis det er mer enn 80 prosent innvandrerungdommer har vi et integreringsproblem. Dette må avklares og jeg forventer nå at vår Jøran beordrer avklaring av dette. Nok er nok! Politiet må Instrueres om å offentliggjøre identitet og bakgrunn!, er beskjeden fra Hagen.

annonse

– Arabisk utseende

En 21 år gammel mann ble skutt og drept utenfor en kebabrestaurant på Prinsdal i Oslo sent fredag kveld.

Politiet har beskrevet drapet som en «målrettet handling», men sier at de foreløpig ikke vet noe om motivet for handlingen.

Artikkelen fortsetter.

Politileder skrøt av få drap i hovedstaden – dagen etter ble en 21-åring henrettet i Oslo

annonse

En annen mann ble skutt i armen på Bjølsen i Oslo. bare få timer før drapet på Prinsdal. Politiet har spekulert om skyteepisodene har funnet sted i forbindelse med et gjengoppgjør.

Vitner politiet har snakket med skal ha sett en person av arabisk utseende løpe fra stedet etter skytingen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon