En 21 år gammel mann ble skutt og drept i Prinsdal fredag kveld. Mandag skal han obduseres. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks.  Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.

06:30 NTB: Den 21 år gamle mannen som ble drept i Prinsdal i Oslo fredag kveld, skal mandag obduseres. Ingen er pågrepet i saken.

– Mandag vil vi sette oss ned for å analysere alt etterforskningsmateriale som er blitt samlet inn. I tillegg skal det foretas flere avhør. Vi har folk ute i felt, sier politiinspektør Grete Lien Metlid.

annonse

09:31 NTB: En boligblokk på Östermalm i Stockholm har fått omfattende skader som følge av en stor eksplosjon natt til mandag.

– Vi anslår at eksplosjonen har skjedd i eller i nærheten av blokka, men det nøyaktige stedet er fremdeles uklart. Det er skader på kjøretøy som er parkert i nærheten, men det er sannsynligvis ikke i dem eksplosjonen har skjedd, sier Stockholms-politiets pressetalsmann Mats Eriksson.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon