Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste sakene fra innland og utland. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


18:07 NTB skriver: Politiet pågrep mandag kveld to menn i Bergen. De er siktet for drap eller medvirkning til drap på mannen og kvinnen som ble funnet døde ved Osavatnet.

Politiet utelukker ikke flere pågripelser i løpet av mandag kveld og natt til tirsdag.

annonse

De to døde er formelt identifisert etter en foreløpig obduksjon. Politiet arbeidet mandag kveld med å informere deres nærmeste pårørende.


23:53 NTB skriver: Sent mandag kveld melder politiet om glatte veier flere steder på Østlandet. Kjør forsiktig, anmoder politiet.

Sørøst politidistrikt tvitrer at politipatruljene melder at det er ekstremt glatt på sideveiene i distriktet.

– Det småregner og temperaturen er rundt 0. Det er underkjølt, og bilister anmodes om å kjøre svært forsiktig, skriver de.

annonse

Også Oslo politidistrikt melder at det stedvis er svært glatt i forskjellige gater i byen, og bilister bes utvise aktsomhet.18:50
NTB skriver: Flere hus er evakuert etter at det har gått flere snøskred ved Honningsvåg i Finnmark.

Rundt 30 husstander er blitt evakuert i de skredutsatte områdene i Nordkapp kommune, ifølge NRK. Det har politiet besluttet i samråd med Norges vassdrags- og energidirektorat og Norges Geotekniske Institutt.

64 personer var evakuert mandag kveld, ifølge NRK.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon