- Resett - https://resett.no -

To menn pågrepet, siktet for drapene i Bergen

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste sakene fra innland og utland. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


18:07 NTB skriver: Politiet pågrep mandag kveld to menn i Bergen. De er siktet for drap eller medvirkning til drap på mannen og kvinnen som ble funnet døde ved Osavatnet.

Politiet utelukker ikke flere pågripelser i løpet av mandag kveld og natt til tirsdag.

annonse

De to døde er formelt identifisert etter en foreløpig obduksjon. Politiet arbeidet mandag kveld med å informere deres nærmeste pårørende.


23:53 NTB skriver: Sent mandag kveld melder politiet om glatte veier flere steder på Østlandet. Kjør forsiktig, anmoder politiet.

Sørøst politidistrikt tvitrer [1] at politipatruljene melder at det er ekstremt glatt på sideveiene i distriktet.

– Det småregner og temperaturen er rundt 0. Det er underkjølt, og bilister anmodes om å kjøre svært forsiktig, skriver de.

annonse
[2]

Også Oslo politidistrikt melder [3] at det stedvis er svært glatt i forskjellige gater i byen, og bilister bes utvise aktsomhet.18:50
NTB skriver: Flere hus er evakuert etter at det har gått flere snøskred ved Honningsvåg i Finnmark.

Rundt 30 husstander er blitt evakuert i de skredutsatte områdene i Nordkapp kommune, ifølge NRK [7]. Det har politiet besluttet i samråd med Norges vassdrags- og energidirektorat og Norges Geotekniske Institutt.

64 personer var evakuert mandag kveld, ifølge NRK.

Tegn abonnement [8] eller støtt oss på andre måter [9] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse