Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste sakene fra innland og utland. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


16:05 NTB skriver: – I samråd med familien kan vi nå bekrefte at det var Halil Kara som ble drept, sa politiinspektør Grete Lien Metlid på en pressekonferanse i Oslo mandag ettermiddag.

Den 21 år gamle mannen ble skutt og drept under en episode ved Prinsdal Grill sent fredag kveld.

annonse

15:50 NTB skriver: En mann fikk med seg en skuff med medisiner under et ran i et apotek i Porsgrunn.

Mannen truet betjeningen til å åpne en safe på bakrommet hos Apotek 1 i Hovengasenteret.


14:55 NTB skriver: Politiet i Bergen har startet etterforskning etter funn av en død kvinne i terrenget like etter klokken 12 mandag ettermiddag.

Politiet i Bergen opplyser at turgåere fant diverse gjenstander i terrenget ved Gullfjellsvegen. Politiet ble deretter kontaktet, og den første patruljen på stedet fant en død kvinne i tilknytning til gjenstandene. Den avdøde er foreløpig ikke identifisert.

annonse

11:55 Dagbladet skriver: – SVs stortingsgruppe har bestemt at vi ikke lenger har tillit til arbeids og sosialministeren og kommer til å gå inn for et mistillitsforslag i Stortinget når kontrollkomiteeen avslutter sitt arbeid med saken, sier SV-leder Audun Lysbakken på en pressekonferanse mandag formiddag.

SV vil stille mistillitsforslag mot Anniken Hauglie (H). – Ofrene må få rettferdighet, sier SV-leder Audun Lysbakken, skriver VG.

Hauglie vil ikke uttale seg om mistillitsforslaget.


 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon