Skytingen skjedde ved Prinsdal Grill sørøst i Oslo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


14:17 NTB skriver: En mann er siktet for drapet på en 21-åring i Prinsdal i Oslo. Han er ikke pågrepet.

– Det dreier seg om en ung mann, og vi jobber med å få pågrepet ham, sier Grete Lien Metlid på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

annonse

21 år gamle Halil Kara ble skutt og drept ved Prinsdal Grill sørøst i Oslo sent fredag kveld. Politiet har sagt at drapet fremstår som målrettet, uten at de har sagt hvorfor, skriver NTB.


14:32 NTB skriver: Politiet i Bergen har pågrepet ytterligere en person etter at en kvinne og en mann ble funnet døde ved Osavatnet mandag. Dermed er tre personer pågrepet.

Politiet vet fortsatt ikke hvor mannen og kvinnen ble drept, men de bekrefter i en pressemelding tirsdag ettermiddag at de holder på med undersøkelser ved et hospits i Møllendalsveien.


annonse

14:09 NTB skriver: Et to år gammel gutt døde etter en trafikkulykke på Slemdal i Oslo mandag. Politiet etterlyser flere vitner til hendelsen.

Ulykken skjedde ved 16.30-tiden i et fotgjengerfelt i lyskrysset Tråkka/Stasjonsveien på Slemdal i Oslo.


12:36 NTB skriver: Politiet stilte bevæpnet ved fem skoler i Innlandet tirsdag morgen etter trusler. De siste dagene har det også kommet trusler mot skoler i Vestfold og Telemark.

– Rett før klokken 9 avsluttet politiet patruljeringen ved skolene. Truslene anses som ikke reelle, og politiet anser det som trygt å gå på skolen, opplyser politiet i en pressemelding.

Det er iverksatt etterforskning.


11:18 NTB skriver: 16-åringen som døde på Holmlia i 2017, døde trolig ikke som direkte følge av vold, sa aktor i rettssaken mot 21-åringen som er tiltalt for å ha slått gutten.

annonse

– Slagene mot 16-åringen var relativt beskjedne, og underlaget han falt på var heller ikke veldig hardt, sa aktor Børge Enoksen i sitt innledningsforedrag, ifølge Nettavisen.

Voldsepisoden skjedde i skoletiden 12. juni 2017 nær Holmlia skole sørøst i Oslo. Den tiltalte var da 18 år gammel.


09:26 NTB: En personbil ble knust da en trailer veltet om bord i en av bastøferjene utenfor Horten. En person er skadd.

– En trailer har veltet over flere personbiler, i tillegg har en annen lastebil fått sleng om bord, melder Sørøst politidistrikt.

– Det var heldigvis ingen i personbilen som ble knust av vogntoget. Føreren av tungtransporten var i bilen, men fremstår som lettere skadd, sier vakthavende brannsjef Hans-Otto Schjerven i Vestfold interkommunale brannvesen.


09:35 NTB: Politiet stilte bevæpnet ved fem skoler i Innlandet tirsdag morgen etter trusler. Politiet kom etter hvert fram til at truslene ikke var reelle.

– Truslene vurderes nå som ikke reelle. Vi har avsluttet vår patruljering ved skolene. Truslene vil bli etterforsket, opplyser politiet.


08:16 NTB: Boligbrannen som krevde fire menneskeliv i Ytrebygda i Bergen, ble trolig forårsaket av en elektrisk feil i et apparat i vaskerommet.

Det melder politiet i en pressemelding tirsdag morgen.


07:53 NTB: 16 veier i Finnmark er stengt på grunn av uvær og snøskred tirsdag morgen.

– Det har gått 13 ras på strekningen mellom Nordvågen og Honningsvåg. Seks av rasene har gått over veien, sier trafikkoperatør Grethe Turmo Hatten hos Vegtrafikksentralen til iFinnmark.


06:01 VG: Den 29 år gamle kvinnen og mannen i 40-årene som ble funnet drept i et populært turområde i Bergen mandag, ble funnet under en presenning, ifølge VG.

Det ble funnet blodige klær, en madrass og sekker med klær på stedet, ifølge VGs opplysninger.

– Om noen har konkrete opplysninger i saken eller har vært i området denne dagen eller dagen før, så må de ta kontakt med politiet, sa politiinspektør Tore Salvesen i Vest politidistrikt på en pressekonferanse mandag.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon