Illustrasjonsbilde. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Illustrasjonsbilde. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste sakene fra innland og utland. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


20:57 NTB skriver: En mann ble tirsdag kveld stukket ned med kniv på Oslo S. Ingen er pågrepet i saken.

– Han blir kjørt til sykehus. Vi har foreløpig ingen opplysninger om gjerningsmannen, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt til NTB.

annonse

20:04 NTB skriver: Politiet i Bergen har tatt ut siktelse mot fire menn etter at en  mann og en kvinne ble funnet drept ved Osavatnet mandag.

Tre av dem er siktet for drap eller medvirkning til drap, mens en er siktet for å ha bidratt til å ødelegge bevis. To av mennene ble pågrepet mandag kveld og to ble pågrepet tirsdag.


18:16 NTB skriver: En mann i slutten av tenårene ble tirsdag ettermiddag fraranet en mobiltelefon på Nationaltheatret stasjon i Oslo.

– De tre gjerningsmennene truet den unge mannen med en kniv. Han kom ikke til skade. Vi avhører vitner på stedet og samler inn videobevis, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt til NTB.


15:29 NTB skriver: Tre personer ble tatt med av politiet fra en kommunal bolig i Bergen i forbindelse med at en kvinne og en mann ble funnet døde ved Osavatnet mandag.

– Vi har vært her i forbindelse med drapssaken. Jeg kan ikke uttale meg om hvem som er pågrepet, men det er personer som det er interessant for politiet å snakke med, sier innsatsleder Frank Listøl i politiet til Bergens Tidende.


15:04 NTB skriver: En 29 år gammel norsk-pakistansk kvinne og de to barna hennes, er tirsdag i ferd med å bli hjulpet tilbake til Norge av norske myndigheter.

Kvinnen har to barn, en sønn og en datter. Det er hensynet til den syke sønnen (5) som gjør at norske myndigheter henter dem hjem, skriver avisa.

– Vi har vært imot det hele veien. Vi har åpnet for å hente barna. Hun har brukt barna for å få en billett til Norge, og det er uansvarlig. Vi kunne hjulpet barna og derfor tar vi dissens, sier Helgheim (Frp).

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon