Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V). Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse
annonse

De mest indoktrinerte klimaaktivistene tror visstnok at klimaet aldri har endret seg tidligere. Hele dette klimaaktivistprosjektet er totalt frakoblet virkeligheten.

Hvorfor prioriterer aktivistene ikke bygging av atomkraftverk da dette er den logiske løsningen hvis man virkelig ønsker stabil elektrisitet uten CO2-utslipp. Nei de vil ha fuglesmekkere og ødelagt natur over alt. De vil ødelegge naturen for å «berge jorda».

Les også: Tybring-Gjedde: Motstemmer i klimadebatten er samfunnets kjettere

annonse

Klimaalarmismen kommer til å ende opp på tilsvarende vis som andre overdrevne panikker vi alt har opplevd: sur nedbør, hull i ozonlaget, regnskogen forsvinner og så videre. Dette var engang hovedoppslagene i media, nå er de borte. Det kan ha vært litt sannhet i disse kampanjene, men i alle tilfellene ble problemene og effektene overdrevet ut over alle proporsjoner.

Om man husker tilbake til da hullet i ozonlaget hadde sin «storhetstid» i media fikk vi beskjed om at man var garantert hudkreft om man bega seg utendørs uten heldekkende klesdrakt, solbriller og en liter solkrem i ansiktet. Kjendiser og forskere var i høyeste grad med på å promotere slike tiltak. Det var først da middelklassebarn i Storbritannia plutselig begynte å få en historisk kjent sykdom på nytt – engelsk syke – som skyldes mangel på D-vitamin, at man igjen skjønte at sollys ikke var så farlig likevel.

Les også: NHO mener nordmenn må tåle noen naturinngrep for å løse klimakrisen

annonse

I verste fall kan man ende opp med ustabile strømnett på grunn av all denne grønne energien som vi på død og liv må være med og subsidiere. Trøsten er at dette vil hjelpe til med å skyve klimaaktivismen inn i historien på samme vis som eugenikken (rasehygienen) gikk – som en totalt anti-human kampanje.

Det er verd å merke seg at eugenikken ble pushet av de samme statene som nå er lengst fremme med klimakampanjen. Sverige har faktisk startet dette med Tyskland som kanskje den mest entusiastiske pådriver når det gjelder å komme med «løsninger». California er den staten i USA som har drevet galskapen lengst der borte. Det er disse stedene der folk lettest har falt for slike «progressive» kampanjer uavhengig av konsekvensene.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon