Skytingen skjedde ved Prinsdal Grill sørøst i Oslo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


22:53 NTB skriver: Politiet pågrep og siktet onsdag kveld en ung mann som de knytter til drapet i Prinsdal sist fredag. Dermed er to menn siktet for drapet på Halil Kara (21).

Politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt sier til NTB sent onsdag kveld at den pågrepne ikke er kjent for politiet fra tidligere. Han er ifølge VGsopplysninger 18 år gammel. Han er siktet for drap eller medvirkning til drap.

annonse

– Dette er også en ung mann fra Oslo som ble pågrepet i byen i kveld. Den andre er fortsatt etterlyst. Vi håper han selv skjønner at det er klokt å melde seg, og vi søker aktivt etter ham. Vi utelukker ikke at flere kan bli pågrepet saken, sier hun.


22:40 NTB skriver: Én person er omkommet og to er fortsatt savnet at Odfjells kjemikalietanker Bow Fortune kolliderte med en fiskebåt i Texas tirsdag.

Den 81 fot lange fiskebåten kolliderte med tankskipet i havnen Galveston i Texas, melder Sysla.15:42
NTB skriver: Politiet mistenker en mann i 20-årene for å ha skutt og drept Halil Kara (21) i Prinsdal, men sliter med å finne ut hva som skulle være motivet for drapet.13:51
NTB skriver:Drapssaken mot Makaveli Lindén (21) er på vei til Statsadvokaten for påtaleavgjørelse.

– Saken er ferdig etterforsket og kommer til å bli oversendt Statsadvokaten omgående, sier politiadvokat Christian Hatlo i Oslo politidistrikt til NTB.12:33
NTB skriver: Mens politiets teknikere jobber på to steder som er sentrale for drapsetterforskerne i Bergen, blir to av de siktede i saken framstilt for varetektsfengsling.11:12
NTB skriver: Politiet fortsatte onsdag formiddag sine undersøkelser ved et kommunalt boligtilbud i Bergen. Stedet regnes som helt sentralt i dobbeltdrapssaken.


 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon