Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


10:32 NTB: Ingen er pågrepet for drapet på 21 år gamle Halil Kara i Prinsdal i Oslo sent fredag kveld.

Kara ble skutt i hodet. Det har Aftenposten fått bekreftet fra politiet.

annonse

09:30 NTB:  Politiet i Trondheim etterlyser en 28 år gammel navngitt mann etter at en mann i 30-årene ble skutt i Ila i Trondheim i desember.

Den etterlyste 28-åringen har i Norge tilknytning til Skien. Han benytter et annet navn i Sverige, der han har tilknytning til Charlottenberg og Åmotsfors.


06:28 NTB: Politiet har så langt ikke pågrepet noen for knivstikkingen på Oslo S tirsdag kveld. Tilstanden til mannen som ble knivstukket skal ikke være kritisk.

– Det er ingen som er pågrepet i forbindelse med knivstikkingen, og vi har heller ingen mistenkte, sier krimleder Kjersti Myhre i Oslo politidistrikt til NTB.

annonse

08:18 NTB: Politiet gjennomfører onsdag søk i Lillehammer-området etter en 65 år gammel mann som sist ble sett i slutten av november.

– Det er så langt ingen ting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, sier etterforskningslederen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon