Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelser innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


18:03 NTB skriver:Politiet har pågrepet mannen som var etterlyst, siktet for drapet i Prinsdal. 20-åringen ble tatt på grensen mellom Ungarn og Serbia.

– Dermed er to menn siktet og pågrepet i saken. Arbeidet med å få den sist pågrepne til Norge, er allerede i gang, sa politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt på en pressekonferanse torsdag ettermiddag.

annonse


16:47
NTB skriver: En mann i 50-årene er kritisk skadd etter en arbeidsulykke på Sola i Rogaland.

– Tilstanden er kritisk og ustabil, sier etterforskningsleder Ole Petter Hanssen i Sørvest politidistrikt til NTB.

Mannen falt rundt tre meter fra et stillas da han var på jobb for et firma som gjorde arbeid på en privatbolig på Sola. Mannen var bevisstløs etter ulykken.14:30
NTB skriver: Statsadvokat Thale Thomseth la torsdag ned påstand om seks års fengsel etter at en bilfører i Sandnes kjørte på en taxi med vilje i november 2018.

annonse

Den 19 år gamle mannen har nektet straffskyld for drapsforsøk, som han er tiltalt for, skriver Stavanger Aftenblad.12:30
NTB skriver: En 19 år gammel mann som er siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skyteepisoden på Bjølsen i Oslo fredag kveld, er varetektsfengslet i to uker.

Den tidligere ustraffede mannen er mistenkt for å ha vært sjåfør i bilen som to andre siktede brukte for å komme seg til og fra åstedet.

Politiet ba om fire ukers fengsling, men fikk bare medhold i to uker med brev- og besøksforbud. Om siktede løslates, frykter retten at det er mulighet for at han vil kontakte de to andre som er siktet i saken, og dermed forspille bevis.11:52
NTB skriver: Aktor har lagt ned påstand om ett års fengsel for 21-åringen som er tiltalt for vold mot en 16-åring som senere døde på Holmlia i Oslo.

annonse

Voldsepisoden skjedde i skoletiden 12. juni 2017 nær Holmlia skole sørøst i Oslo. Den tiltalte var da 18 år gammel.11:13
NTB skriver: En kvinne i slutten av tenårene er varetektsfengslet og siktet for drapsforsøk etter at hun skal ha stukket en annen kvinne i Arendal onsdag i forrige uke.

Begge kvinnene i slutten av tenårene ble innlagt på sykehus i Arendal der de fikk behandling for stikkskader Politiet fikk melding om saken klokken 17.04 onsdag 8. januar.


11:21 NTB skriver: En mann i 20-årene ble kritisk skadd i en ulykke med elsparkesykkel ved Slottet i Oslo på nyttårsaften. Mannen er fremdeles innlagt med alvorlige skader.

Hendelsen skjedde på Slottsplassen kort tid etter klokken 2.30 natt til 1. januar.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon