- Resett - https://resett.no -

Tom Hagen sender eposter til politiet

Den forsvunnede Anne-Elisabeth Hagens ektemann har sendt minst åtte lengre eposter til politiet med sine tanker om hvordan saken kan løses, ifølge VG [1].

NTB skriver at Tom Hagen ønsker å bidra med informasjon som kan hjelpe til med å oppklare saken. Han skal ha satt opp en liste over potensielle gjerningspersoner som kan ha stått bak eller medvirket til forsvinningen.

– Informasjonen vi får inn, vurderes, og den informasjonen vi anser som relevant, følges opp. Får vi informasjon om navngitte personer, vil det naturlig bli sjekket opp mot informasjon i etterforskningen til enhver tid, uten at jeg kan gi noen ytterligere detaljer om det, sier lederen i etterforskningen, politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt, til VG.

annonse

NTB skriver videre at Tom Hagen vært i flere vitneavhør og i uformelle statusmøter med politiet over de siste 15 månedene. Han var i avhør sammen med resten av familien siste gang i fjor sommer.

Hagen skal ifølge VG ha fortalt bekjente om sine tanker rundt hva slags personer eller miljøer som kan stå bak ugjerningen, og at han regelmessig har ønsket å videreformidle dette til politiet.

– Vi har sagt tidligere at det er lite sannsynlig at Anne-Elisabeth Hagen er i live. Nå mener vi at det er usannsynlig å finne henne levende. Fremover vil det blir mer aktive søk etter Anne-Elisabeth Hagen, sier Brøske.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474