Illustrasjonsbilde. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
annonse
annonse

Norske utenlandsoperasjoner:

Helvete er ikke krigingen du var med på i Irak, Syria, Afghanistan. Helvete er her hjemme, når du selv er blitt syk av senskader. «Helvetesenkrigeren» du da møter er Staten, den samme Staten som henter hjem IS-kalifatets kvinne i disse dager, fordi hun truer med sine barn som gisler. Og Staten bruker titalls millioner kroner bare på hennes case, mens din belønning for å ha nedkjempet det samme kalifatet og all jævelskapen det står for, møter hindringer på din vei som du aldri hadde drømt om.

Les også: Frp-exit kan utløse lederstrid

annonse

Først mister du jobben. Fordi du sover dårlig. Mareritt. Husker dårlig. Fungerer ikke lenger. Mister gjerne familien. De orker ikke lenger. Du mister dem. Huset. Så bærer det skikkelig utfor. Sykemelding. Arbeidsavklaringspenger. Har du flaks fanges du opp av en hjelpende kollega eller kamerat. Men nå trappes kampen opp av Staten. Eller Satan som det kan oppleves som. Staten som sendte deg ut! Ut i frihetens og demokratiets ånd! Du går fra å være en superhelt til å måtte stå med lua i hånda – helt nederst på lista. Det er den siden Staten viser deg, først ved NAV, så Statens pensjonskasse. Og du vet at din historie ikke er unik. Dessverre kjenner du så altfor mange andre kolleger i samme situasjon.

For ingen der tror deg når du søker om hjelp, uføretrygd og så kompensasjon. Staten – lager egentlig bare et helvete for deg. De tror ikke at du er så syk, de tror ikke på din årsaksforklaring med krigstraumer, de tror ikke på psykologsakkyndige rapporter om deg, selv om de er drepende gode – til din fordel, de tror ikke på andre psykologer eller leger som sier det samme når du innhenter flere rapporter/synspunkter, de tror ikke på din advokat, osv. De ber bare stadig om mer bevis, flere rapporter, de nekter å lytte til deg og din psykolog, osv. Og hele tiden har de korte tidsfrister – sine sedvanlige 2 uker. Da må du ile – som et piska skinn, skaffe deg legetime, ha en forståelsesfull lege som skaffer deg time innimellom alle de andre, og raskt skrive en rapport som deretter advokaten din må fremsende så raskt som mulig fristen. Egentlig tåler du ikke stress, det blir du bare sykere av, men det tas det intet hensyn til. 

Det er takken for å ha kjempet for oss alle, for demokratiet og den norske Satan, nei Staten, eller….?

annonse

Så kan du sitte der. Og beskue det hyklerske, politiske spillet. IS-kvinnen og kalifatet som du skulle nedkjempe, er den part som prioriteres. Er den siden som hentes hjem på gullstol. Og du vet at en rettssak mot henne blir en farse. Hvordan skal påtalemyndigheten skaffe seg bevis på hennes ugjerninger der nede i fra! Det står ikke akkurat vitner i kø derfra. Du føler deg så jævla lurt, forlatt, sveket. Rapporter fra psykologer og fagfolk som sterkt dokumenter din elendige tilstand og sammenheng, blir avskrevet med et eller annet vås, dette skyldes nok mors og fars skilsmisse, eller annet tullprat. Men du var bra nok til å dra ut en gang. Og du innser at du egentlig bare er blitt en brikke – en dritt – i det store politiske spillet.

Erna kan slå seg på brystet sammen med Trine og den barmhjertige samaritan fra KrF! Så flinke og snille de er!!!

Les også: Tybring-Gjedde er lei av å fronte innvandringssaken alene – støttespillere ber ham danne nytt parti

I praksis viser alle våre politikere nå sitt sanne ansikt. Du som har gjort jobben, trodd på Norge, og kjempet mot denne kvinnen og all den ondskap som hennes kalifat står for, du er nå selv spyttet på av de samme politikerne, mens hun beholder sine 2 statsborgerskap, omtales i humane vendinger, prioriteres først innenfor forvaltningen (helse, NAV/trygd, osv) og generelt på den politiske dagsorden.

Så igjen, kjære soldatkollega – med familie, bli hjemme! Dette er det nye Norge! Beviset har du nå – IS-kvinnen er mer verdt enn deg! Dagens såkalte gode og dyktige politikere har skrudd av krana – hjelpen du trengte. Du er bare blitt en brikke i det politiske spillet. Vi har fått et solid og håndfast bevis for et politisk hyklersk Norge. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon